Hirdetés
- A Holdra vinnék az adatközpontokat
- A felhőből segítik az automatizált tőzsdézést az új AI-modellek
- EU: a Facebook, a YouTube és az X is többet tesznek a gyűlölet ellen
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
- A fizetett hirdetésekre nem terjeszti ki a Meta a közösségi jegyzeteket
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
Sziasztok!
Hol lehet rendes inget venni?
Vagy 2 mérettel nagyobba férek bele, és akkor a has része lóg rajtam, vagy a mellemnél nem tudom összegombolni. Ha slim fit, akkor meg a bicepszre nem megy rá.
Köszi! -
megint én
őstag
Sziasztok!
Nem gyúrós a téma, de talán ide áll a legközelebb. Jövőre meg szeretném csinálni az IRONMAN-t és ahhoz sokat kell úsznom, de nem tudom hol a legolcsóbb. A Móriczon lakom, a közelben kéne. De ha heti akár csak kétszer megyek le, akkor is több mint százezerre jön ki. Az éves bérlet is 300+ -
megint én
őstag
Joghurt helyett kefírt szoktam, amúgy az álltalatok felsoroltak mennek mindig, csak már annyira unom, ha ott vagyok a halkonzerveknél a pavlovi reflexem nem a nyáltermelést, hanem a hányingert hozza elő...
Ezek mennek:
Túró, tojás, sovány sajt, grillcsirke, hal. ( és zöldségek, vagy rizs attól függően, hogy szálkásítás, vagy tömegelés)[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
Sziasztok!
Nincs valami ötletetek a reggelire, ha csak így a Tescoba van időm kiugrani pár percre?
Mert majdnem minden tele van lisztel, cukorral. Szóval olyan mit leveszek a polcról, és tudom enni, a lehetó legmagasabb fehérjearánnyal. -
megint én
őstag
Hogy hívják azt aki, fát visz A-ból B-be?
Faszállító?[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem, ha valaki ha segítene esetleg.
1. Van-e tapasztalata HMB-ről valakinek?
2. A Revex 16-ról?
3. Mi(k) a Revexben az a hatóanyag(k) amitől termogenikus?[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
Tudom már sokszor volt, de most fogytam ki ismét, és fehérjét vennék. Milyet érdemes ár/értékben?
-
megint én
őstag
Valaki tudna abban segíteni, hogy milyen prohormont érdemes venni?
-
megint én
őstag
válasz Shadowbull #39817 üzenetére
A sex, azonnal kiveszi a tesztót, de másnapra meg magasabb lesz.
-
megint én
őstag
válasz BÁ Nutrition #39814 üzenetére
És hogy maxolom a tesztót?
(#39810) -
megint én
őstag
Az előző témához...
Igazi köcsögök. Mi az, hogy nem edzenek lábra. -
megint én
őstag
Sziasztok!
Megint elmegyek leméretni a tesztómat, de ezúttal nem lecsökkenteni, hanem kimaxoli akarom. Ehhez mi kell? Én valahogy így tervezem.
-Tegnap (vasárnap) egész nap rengeteg koleszterines hús.
-Most egyfolytában zabálok, főképp húst, de édességet is.
-Edzés előtt (ha nem lesz időm, akkor lehet h utána) kurvázok egyet.
-Nagyon bitang lábedzés
-Veszett mennyiségű fehérje egész nap reggeltől estig sékek formájában.
-Multivitamin dupla adag
-Sok sok alvásEz így jó?
-
megint én
őstag
válasz Radnix #39623 üzenetére
Mert az ng, azaz nanogram
Amit mi írink az nmol/liter(#39624) Woodslave
Ja, meg van * ozvaMost az új akción filózom...
Mondterhez ingyen T360?[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
Igen, 41,37 nmol/liter.
És mondta is, hogy elvileg urológus írhat ilyet föl. És nekem ahol lecsapoltak, ott mondtál is, h nem kóser, ki kell fizetni. Így kifizettem, 3000 huf.[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
EZ kb 5 sec alatt futott át akkor az agyamon. Nem is gondoltam, h elküld vérképre. Amikor mondta akkor meg azonnal rávágtam. Lehet, hogy így kellett volna: Dokikám, szájba verlek, ha nem írod rá azt a kurva tesztót!
Én már csak azt nem értem, hogy a gecibe lehet 41,37... ????
[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
Ott a pont Woodslave.
Épp beteg voltam, és a dokker mondta, hogy elküld vérképre, és akkor rögtön beugrott, hogy mi lenne, ha direkt lehoznám a tesztómat, és felírna rá valamit. Ezért mondtam is neki, hogy írja föl a vizsgálatra, mert indulatkezelési problémáim vannak.
Így elmentem, mivel beteg voltam, nem edztem már 4 napja, és előtte való nap bebasztam mint a geci, és szívtam egész nap, emellett nem ettem, és még így is 41,37 lett. Ami az átlagnak a 2.2 szerese. Szóval rábasztam. Nem jött össze. :S De legalább tudom,hogy 4 herém van -
megint én
őstag
Hogy lehet lecsökkenteni a minimumra a tesztót?
Ha vérvételre megyek, akkor pár nappal előtte nincs edzés, sex, meg minimális kaja, sok vízzel? Ez így jó? -
megint én
őstag
Sziasztok! A hasizmot, milyen gyakran szabad edzeni?
-
megint én
őstag
Valaki pls...
Lábtoló gépen amikor épp be volt hajlítva a térdem, akkor roppant egyet. Azóta nagyon fáj, néha csak erősödik a fájdalom. Ez Kb 2-3 hete volt, és a jobb térdem bal-alsó részénél történt. -
megint én
őstag
Wohó.. o.O
-
megint én
őstag
válasz God Vazzeg #38426 üzenetére
akkor ma úgy megyek le, hogy a BCAA-t páleszban oldom föl, mert vízben úgyis szarul oldódik.
-
megint én
őstag
Én diétához fogok pupákolni, de pipából, dohány nélkül, mert akár milyen fúrcsa, én, ha mértékkel tépek, engem pörget, és nem vagyok éhes tőle.
Az alkoholtól meg nem tartok, mert az ritka nálam. De másnapos se szoktam lenni. Köszi a helpeket! -
megint én
őstag
Azt nem tudjátok, hogy milyen hatással van az alkohol a fehérjeszintézisre? Illetve a THC. Mert a bulilderen annyit írnak róla, hogy az kábítószer, és ezért biztos rossz dolog, de ez nekem nem elég tudományos.
-
megint én
őstag
Szerintem nyugodtan elmehet 2200kcal-ig is!
Mert neki már, főleg edzésnapokon, ki fog fulladni, és végeredményben csak szenvedni fog.(#38397) Ijk
A Tzs nem tudom mennyi, de a felső 2 kocka látszik, és az oldalsó "V" izom is, és amikor megnyomkodom, érezni, hogy ezen már szinte semmi. A köldök körül van még, de itt nincs.[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
Kérdeznék megint egyet.
Van az az izom, amit "V" izomnak becéznak, azt hiszem a latin neve "internal oblique".
Ezt hogy lehet NEM EDZENI has edzésnél?
Az a baj, hogy kúrvára vastag, és kicsit aránytalanul nagy.
Azt tudom, hogy a twistgép, és a törzsforgatás rosz hatással van, és vastagítja a törzset, ezért azokat hanyagolom.
Amiket most nyomatok, azok az alábbiak:
Hasprés +súllyal
Hasprés gépen
Labdán
Felülés +súllyal
Csigán lehúzva hasprés
Csigán jobb - bal oldalra lehúzás (ez kicsit megy oda is, de főképp a borda alattiakon érzem)
Lábemelés padon
Függőleges lábemelés (bordásfal)
Térdfelhúzás jobb-bal (ez is megy egy kicsit oda, de ennyi talán ennyi kell még) -
megint én
őstag
válasz Maxximus #38391 üzenetére
Igaz én nem ilyen sokról fogytam, de nekem 96ról 73ra 5 hónap alatt ment le, utána még egy hónap alatt még egy kiló. Én csak futottam, és odafigyeltem mit eszek. Főképp sima tesco-s jégsaláta, hallal. De megbántam. Remélem kijavítanak, ha faszságot írok. De szerintem neked most tök könnyű lenne rengeteget súlyzós edzéssel izomnövelned, és egyúttal jobban is fogynál, mivel több izom, több energiát éget el. Mert most saját hibámból kiindulva nagyon nehéz visszatömegelnem, pedig dagadt voltam. Csak az izmaim edzés alatt mindent elégetnek. Amikor most újrakezdtem 76 kilóról indultam és az első pár nap alatt 4 kiló ment le, ami szerintem víz volt első sorban, de rögtön elkezdtem növekedni is, és egy két hét alatt le is ment minden zsír rólam, mert anno én már majdnem egy évet gyúrtam is, így volt izom, ami elégesse. Azóta kábé stagnálok, pedig 3000 kcal megvan naponta. Szóval SZERINTEM(!) neked most kőkemény izomépítés! Már, ha nem az a célod, hogy formátlanra fogyd magad, mint ahogy azt én tettem.
Szerk.
És gondolj bele, ha 80 kilósan már annyi izmom van, hogy nem tudok a saját zsíros formámig visszahízni, akkor milyen kúrva nagy igényű szövet az izom. Hosszabb távban gondolkodj! És talán hamarabb eléred, mint úszással. Mindezt úgy mondom, hogy imádok úszni, és vízilabdáztam kiskoromban.[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
Köszönöm az építő jellegű HSZeket.
Abban tudnátok segíteni, hogy Ő ki?
-
megint én
őstag
válasz #65313280 #38360 üzenetére
Köszönöm!
A tanácsod nagyon jónak tűnik, én sejtettem, hogy hülyén viszem be a tápkiegeket...
Amúgy azért van most 2 féle Glutám, mert az olcsó megvolt, a drágábbat meg akciósan vettem. Ráadásul jó lesz az ízesítetlen a fehérjébe, az ízes meg a BCAAhoz, hogy valahogy lemenjen, mert olyan, mintha olvadt műanyagot nyomatnék leflé. -
megint én
őstag
válasz baluka6 #38357 üzenetére
Összesen olyan 14 hónap. Az edzést meg akkor hogy is osszam?
Eddig:
Láb+alhas
Hát+kar+has
Mell+váll+vádli
Hát+kar+alhas
Mell+váll+has
Pihenő
Kezdeni előlrőlAkkor most legyen így?
Hétfő: Láb+alhas
Kedd: Hát+kar+has
Szerda: Mell+váll+vádli
Csütörtök: pihi
Péntek: Hát+kar+alhas
Szombat: Mell+váll+has
Vasárnap: pihiÍgy kicsivel több pihinap lesz.
Vagy arra gondolsz, hogy még széjjelebb szedjem?
Hétf: Láb
Kedd: Hát
Szer: Mell
Csüt: Kar
Pént: Has
Szom: Váll
Vasá: pihi -
megint én
őstag
Nálunk is a kondiban vannak olyan arcok, akik lejönnek nagy hévvel, pl. 50 kilós gyerek 15 kilóval próbál egykezes bicózni, de nem hogy egy szériát, már az első ismétlést nem tudja szabályosan megcsinálni. Ezek ilyen 2-6 hét alatt kikopnak.
Ja, a fogyi témához... Anno én is elbasztam. Ha tudtam volna mostani fejjel, mit csinálok, hát nem így csináltam volna. Mert eleinte 96kgról indultam, és úgy mentem le 72re, de akkor meg már úgy néztem ki mint egy csoffadt aszalt szilva.
[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
Valaki, szakértői helpet plíz!
Újrakezdő vagyok. Amikor régen edztem, 72 kilóról indultam, és olyan 81ig tudtam felmenni. Most 72,5ről kezdtem, egy hónap alatt feljött 78ra, most meg megint ilyen 80 körül stagnálok
Kaja:
Reggel keléstől kezdve zabálok, olyan napi 6-7x.
Rengeteg rizs, zab, hajdina, húsokból is főképp csirke, hal, rengeteg zöldség, minden ami belefér.
Edzés:
Nemrég szétbontottam az edzést, és heti 6x kezdtem edzeni, még jött 1-2 kiló, de megint off.
Nincs konkrét edzésterv, mert ha egy nap kiesik, valami miatt, akkor megyek tovább mindenen. Úgy követem a sajátos edzéstervem, hogy:
Láb+alhas
Hát+kar+has
Mell+váll+vádli
Hát+kar+alhas
Mell+váll+hasMaguk a gyakorlatok, folyton variálva vannak, csigán, gépen, saját súllyal, kétkezessel, egykezessel, minden ami csak belefér. Egy-egy edzés ~2 órás.
Tápkieg:
Reggel ébredés után, Amino 5600 + glutamin + 20g fehérje 20g tömegnövelő.
Edzés előtt egy órával Pow3rd
Edzés előtt 20 perccel, 3 kanál zab + 30 fehérje (Power protein) + 40g tömegnövelő (Full Mass) + kétféle glutami (Full Force-os + Glutanator) + Amino 5600 + BCAA Xpress + Magnézium + One a day (próbáltam a sciteces dalyi one-t, de savazok tőle) + Calcium sandoz + Chrome
Edzés után 40g fehérje, 50g tömnöv, Amino 5600, glutamin.
Lefekvés 30g Fehérje, 30g tömnöv, amino 5600.Mit csinálok rosszul? Vagy mi az amit javítani lehetne? Nem jó ez a stagnálás...
-
megint én
őstag
Nagyon lusta vagyok így este, de nem mertem kipróbálni, milyen amikor összeöntöm az epres fehérjét, a maradék csokissal, a citromos glutaminnal, a banános tömegnövelővel és ízesítetlen BCAA-val. Így most külön-külön mindegyiket ki kell kevernem
-
megint én
őstag
Sziasztok!
SOS kérdés.
Van ez a wianabol (biotech) Jó? Megéri? Vagy hasonlót nézzek? -
megint én
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy milyen tápkieget javasolnátok.
Most mindenféle vitamit szedek + Magnézium, kálcium, stb stb..
Ezek mellett Full Mass, Power protein, glutamin, amino5600.
És nagyon odafigyelek a táplálékra is. Csak azt nem tudom, hogy mivel fokozhatnám a fehérjeszintézist, illetve csökkenteni a regent. Max 5000et szánnék rá.
Az edzésem:
Láb
Mell
Hát+kar
Váll+has
Pihinap
Ezt az edzésmennyiséget most kezdtem el, és kissé kevés regenerálódást hagyok, ezért kérdezem, hogy mivel lehetne még... -
megint én
őstag
Hali!
Pls help!
Most fogyott el a fehérjém, és nem tudom milyen kéne nekem.
A táplálékomra nagyon odafigyelek, azzal nincs gond.
Viszont nem tudom, hogy ha szedekEdzés előtt
Pow3rd
glutamin 5g
amino 5600 4 tabi
Full Mass 50gEdzés után
glutamin 5g
amino 5600 4 tabi
Full Mass 60gE-mellé milyen fehérjét érdemes vennem?
A lényeg, hogy ár/értékben jó legyen, tehát nagy kiszerelésben gondolkodom
Arra gondoltam, hogy van ez a a SoyPro És bekeverek mellé egy Myproteinest vélemény? -
megint én
őstag
Véleményt kérhetek?
Power amino 7000 -
megint én
őstag
Az a baj, hogy meló utáni edzésre előre feloldva nem fogom cipeli negész nap, szóval valahogy szétzúzom, azt joccakát.
-
megint én
őstag
Sziasztok!
Az amino 5600-at a scitectől, jó ha előre feloldom? Mert úgy akarom inni, hogy L-carni + amino + glutamint feloldom vízben, és ezt a mesés ízű valamit kortyolgatom edzés alatt. -
megint én
őstag
Köszönöm!
A Lif1 azt néztem most, de nem találtam kondigépeket. Szinte csak aerob, kardióra van ráállva, és drága is.
A BME honlapján meg semmit sem találok. Még egy súlyzóról sem találtam képet. -
megint én
őstag
(#35294) BÁ Nutrition
Hát, és nem is drága a beugró.
(#35295) Sholom
Ja, a tempel az nagyon faszának néz ki, csak a Kosztolányitól k.rva messze van. Az a Mass az lett volna a fasza, csak hát az EX...[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
Hát, valahogy így... Amit tegnap láttam, az a tempelfit. Nem tudom milyen, mert amikor arra jártam már árva volt és "kicsit" kiesik a 7es busz vonalából. A másik nagy esélyes a MassFitnes, ez lenne a tökéletes, de oda jár az exem, így kissé kínos szitu adódhatna.
(#35290) brownus
Köszi, esélyes![ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
Hali!
Barátnőm keres konditermet a 7-es busz vonalán. A lényeg, hogy olcsó legyen, és csajos. Ha vannak is fiúk, akkor ilyen díszbuzik. Tudtok ilyet?[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
Mi a faszom van ebben a Pow3rdben. Kajakra, mint egy csík spuri. Még aludni sem tudok tőle.
-
megint én
őstag
A másik kérdésemre is rátérnék. Mégpedig, hogy miképp érdemes szétosztani az edzésemet? Mert amikor mell-váll-hát-kar egyik nap, a másik meg has-láb az nem túl arányos. Most próbáltam, hogy pl mell-váll-tric-has, és a másik napra meg a hát-bicó-láb. De nem az igazi, ha nem edzem végig a felsőtestem, nem érzem a bedurranást. Szóval most, hogy nem edztem a hátam nem durrant annyira a mellem, és ugyan így a tricó sem a bic nélkül. Tudom, nem nagy az összefüggés elvileg, de így érzem.
-
megint én
őstag
(#34690) Radnix
(#34691) GyurosAkiAzzal amit a tükör és a mérleg mutat nincs gond.
Újrakezdő vagyok, ez az egyik oka a nagyon gyors a gyarapodásnak. 172centi magas vagyok. Anno 96ról fogytam 73ra, és visszatömegeltem 83ra olyan 8 hónap alatt. Most 76ról fogytam 73ra az első héten, gondolom a könnyebb vizes zsírt gyorsan kihajtották a 3-4órás szuperintenzív edzések. Most 77.2 vagyok Augusztus 16. óta tartó tömegelés után. A barátnőm meg is jegyezte, hogy 3 edzés után már látszódtak a kockák. A derékbőségem 92ről ment le 84re a tömegelés ideje alatt. Szóval nagyon meg vagyok elégedve, tudom, hogy ez csak most az első 2-3 hónapban megy ilyen szépen, utána meg jön a +1kg havonta, vért izzadva.
De pont ezért kérdezem, mit érdemes javítani az étrenden.
Köszönöm a tanácsot
Ami a szőlőcukrot illeti, beruházok rá, mert olcsó. A zabot elhagyom. Ami meg a BCAA-t illeti, sokan mondják, hogy azt szálkásításhoz kell, tudom, nagyon jó tömegeléshez is, tavaly volt szerencsém elcsípni egy twinlabosat olcsón, és csodát művelt. Viszont most nem látok olcsót sehol.[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, hogy jól csinálom-e a dolgokat.
Először a táplálkozás.
A cél, inkább lassú tömegnövelés, amit maximalizálni szeretnék túlzott zsírosodás nélkül. Amit eszek, az edzésnapokon 4000 kalória, amit főképp vegyes táplálkozással érek el, valahogy úgy, hogy reggel zab, vagy valami hasonló. Utána 2x eszem ha lehet rizs+csirke+sali. Utána edzés előtt egy adagolókanál Full Mass tömegnövelő + 1 kanál Myprotein fehérje + 2 kanál zab, ez utóbbit, azért hogy még több lassú SZH legyen. Kis időre rá, de még mindig edzés előtt Pow3ed! edzés előtti + 5g glutamin + magnézium + calcium +scitec daly one + 1000g C vita + 200mcg chomium. Edzés után iszom a leg gusztustalanabb lötyit, amiben a következők vannak: Szétnyomkodott banán, 2 evőkanál zab, 1 adag tömegnöv, 1 adag fehérje, 5g gluta. Estére meg eszek valami túrót ha lehet, vagy rozskenyeret tejtermékkel, pl sajt. Tudom ez utóbbi nem a legfaszább, de ilyenkor már nincs mindig válogatási lehetőség.
A kérdés az lenne, hogy ez így eléggé hatékony? Vagy valamit a megadott kereteken belül érdemes megcserélni? -
megint én
őstag
Többször volt szó arról, ki mire edz. Voltak olyanok, miknek a ritmusa annyira gyors, hogy nemhogy súlyzós edzést, de még kardiózni sem lehet rá, max pogózni. Persze az se rossz.
Íme amit én szoktam hallgatni: -
megint én
őstag
Köszönöm a válaszokat!
Szerk.: Az egykezes nyomás az pont ugyan az a mozgástartomány, mint a kondiban lévő vállgép, de köszönöm a tanácsot. Lehet áttérek arra, hogy csak egykezes nyomás + előre emelés 6*10. 2 hét után meg már ha nem is látható, de érezni fogom, hol durrannak be az izmok.
[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egyáltalán nem edzek csukjára, mégis aránytalanul nagy a vállamhoz képest. A válledzésem a következő:
4*10 oldalemelés
5*10 állig húzás
4*10 előre emelés
5*10 vállgépArra gondoltam, hogy az "állig húzás" megy túlzottan csukjára, és inkább hagyom. De még talán az "evezés széles fogással" hátgyakorlat is fejt ki ott hatást, de azt nem szívesen hagyom el. Vagy van valami más ötlete, hogyan korrigáljam?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Revolut
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Dell notebook topic
- Linux haladóknak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Classic drón RCN1 távirányítóval - 4/3" Hasselblad kamera +táska +töltő
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- Ibanez basszus gitár és Fender Rumble 15 gyakorló basszusgitár kombó
- Gombászkönyvek egyben
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett - garancia, kijelzős távirányító (32)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest