-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
deniro2
senior tag
Most mondok valamit, amit ha félreértesz, akkor akár saját megerősítésednek is vehetsz.
Agyalni, tájékozódni alapvetően azért szükséges, hogy az ember kiszűrje a valóban lényeges dolgokat a fostengerből.
Én több, mint 3 év kihagyás után kezdtem újra edzeni 2,5 éve úgy, hogy onnantól 30 évig nyomom teljes harmóniában a többi dolgommal, nem égek ki 2 év után, nem játszom profi testépítőt. Így nyilván igyekszem kerülni a szélsőségeket és az ebben a sportban jellemző, a több, mindig jobb bullshitet. Ha kutatások bizonyítják, hogy 1,8g/tskg fehérje fölött naturálban nincs további növekedés, akkor nem eszem 3 grammot, ha a tribulus soha nem mutatott izomnövelő potenciált, akkor meg nem szedem, mint ahogy a többi szart sem.
Nyilván, ha valaki mindent túllő, akkor növekedés szempontjából maxolhatja magát, de nekem nem rövidtávú terveim vannak, úgyhogy inkább gondolkodok és optimalizálok. -
Woodslave
félisten
világos. Tüzet lehet gyújtani két fadarab szorgalmas dörzsölésével meg öngyújtóval is (jó mondjuk itt az öngyújtó valójában a kox )
senki nem mondta (meg egyértelmű) hogy azért nem agysebészetről beszélünk, de ne mondd már, hogy nem valós kérdés, hogy ésszel kétszer edzek valamit, mert 48-72 óra az emelkedett fehérjeszintézis (vagy nem most tök mindegy) meg mert megvan annak is a határa hogy mennyi stimuláció kell, vagy szétbaxom magam aztán 1 hétig pihenek... Persze az eredményekből kell kiindulni, tök igazad van Kussolok
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Rivaul
addikt
Azért az fáj amikor nézek egy videót valami versenyzőről és egy tuskó szólal meg hogy: én lenni izmos mert az jó... Ilyennek felesleges a külső ha csak nem favágáshoz kell Nem tudok felnézni rá és példát venni róla akár hogy is néz ki.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest