-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
válasz Tyler Durden #191479 üzenetére
++1
M3ss hozzászólására is!Reggel agyalós ébredés az a túlpörgés, stessz, hajszolás, mentális dolgok.
Éjjel felebredős oka pedig a bekajálás, sokáig kékfény nézegetés, este edzés. Vagy éjszakai zaj (repülő, szomszéd).
Rossz párna vagy rossz matrac (mert a gerinc jelzi, hogy fordulni kéne, mert sehogy nem jó.)Zajok ellen egyébként jó a fehér zaj (mondjuk egy nagy ventilátor mély hangon).
Gond lehet még, ha hidegfehér és erős fény van a nappaliban, lefekvés előtt.
Vagy ha napközben sötét helyen ül valaki munkahelyen. Megzavarodik a cirkadián ritmus.Nekem a magnézium biszglicinát segít lefekvés előtt 1 órával beszedve.
Ha betartok minden egyéb szabályt (kaja, zaj, sport, zéró agyalás fekvés előtt, stb...)[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
válasz Tyler Durden #191479 üzenetére
Én is jó alvó voltam 39 éves koromig. Aztán születtek a gyerekek és kb. 4 évig folyamatos volt ez éjjeli többszöri felkelés, átrohangálás, intézkedés, visszaaltatás, ott vmi nagyon megborult alvásilag nálam. Amikor a kisgyerek-ügy elkezdett rendeződni, 2 éve volt egy más okból stresszesebb negyed év, ott mentem el először orvoshoz altatóért.
fél7-7-kor vacsorázunk, ami nem bezabálás (csak ritkán van, h érlelt sajtokat vagy tőkehalmájat eszem ami ugye elég zsíros)
8-kor gyerekeknek mesélés, altatás, 9-kor szabadulunk, max fél 10-ig nyomkodok telefont, fél11-kor irány az ágy, 3/4 6-kor kelek. Ha jól alszom, akkor 7 óra alvás tökéletesen elég.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest