Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adp
őstag
Tud valaki segíteni, hogy Renault megan 2-re milyen lemezfelni kell? Gyári méret 195/65 R15 nem igazán vágom a felni megjelöléseket, leginkább használt játszana
[ Szerkesztve ]
-
adp
őstag
185/60 r14-re milyen téli ajánlott? Sokat megyek pályán, vw polo classic 1.4 16v most contipremium contact 5 van, és elégedett vagyok vele, viszont a continental WinterContact TS860 majdnem 20 körül lenne, megéri?
-
adp
őstag
válasz Motion_Blur #25009 üzenetére
értettem... a célzásom arra utalt, hogy madár az aki ilyet vesz. Sajnos én is az voltam és ilyen fos gumik miatt szívtam már egyszer, gyorsan kellett, mert az első szálszakadásos lett... pénz nem volt újra, esőben szépen meg is csúsztam velük....
-
adp
őstag
Continental contipremium contact5! nagyon ajánlom, nagyon érezhető a változás a régebbi téli gumihoz képest
Polo classic 1,4 185/60 R14Bujákinál vettem, idei DOT, közvetlen tőlük veszik, ingyenes volt a posta is másnap ott volt
[ Szerkesztve ]
-
adp
őstag
persze ez mind igaz,
Viszont! Ha már elkerülhetetlen a baj, azért marhára nem mindegy, hogy egy jó gumi van a kocsidon és mondjuk nem pördülsz ki a francba és tudod kormányozni az autót vagy egy szar és nem tudod.
és az is marhára nem mindegy, hogy mennyi idő alatt állsz meg, két prémium gumi között mint az continental és az continental eco között is 5m van, ami pont elég ahhoz, hogy nem hogy az előtted lévőt de még az az előttit is megtolod. és itt két elég jó gumiről beszélünk, hány méter lehet vajon a prémium és a kínai között? Azért marhára nem mindegy mennyire mész bele, koccansz vagy belerongyolsz mint az állat. -
adp
őstag
válasz Motion_Blur #24128 üzenetére
Én ezen nem spórolok, sztem senkinek sem szabadna, mi értelme van hogy 10-20e-fttal több marad a zsebedben aztán meg belecsúszol valamibe, valakibe, na az nem 10-20e lesz. Alapból nem engednék ilyen hulladék kínai gumikat forgalmazni amik ilyen 10 körül vannak... Sztem Barum, Matador alatt nem is szabadna mást forgalmazni engedélyezni.
-
adp
őstag
válasz Motion_Blur #24126 üzenetére
Ahhoz képest nem is olcsó
-
adp
őstag
De lehet hogy ez lesz: [link] elvileg ez volt a legjobb a kategoriajaban
Amugy az uzemanyag fogyasztos besorolas szamit valamit?
-
adp
őstag
Sziasztok,
tudtok javasolni polo classic 1.4-re jobb fajta nyári gumit, ugye elvileg 185/60 R14 -es, gondolkodtam a 195-ben is, viszont azok ebben a méretben igen drágák, egy gagyibb meg nem biztos hogy jobb, autópályán sokat megyek, mivel nincs semmi elektronika így fontos a jó tapadás, esőben is, így leginkább a A,B kategóriásokat néztem. Az ár nem számít, olyan értelemben, hogy tudom, hogy nem szoktak ilyen kocsikra 10-12 ezres gumiknál jobbat tenni....jó ne 25 legyen/ db de mondjuk kb 16nál ne nagyon legyen drágább.
Eddig ezt néztem: Vredestein SportracAmúgy lenne e értelme 195-ös guminak?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Elektromos rollerek/tabletek eladók kiváló áron (500/750/5600 Watt)
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Asztali lámpa 15W vezetéknélküli beépített töltővel új 6hó jótállás!
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Dyson akkumulátoros porszívók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest