Hirdetés
-
IT café
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
válasz koxkids #46517 üzenetére
Szerintem ugyanolyan felnit vettem mint te.
Tökéletes!
Biztos szarul centírozták ki.
Előző autómnál 3x váltottam gumist, mire találtam egy olyat, aki úgy tud centírozni, hogy ne rázzon a kormány !
Vicc...Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
őstag
válasz koxkids #45851 üzenetére
Hétvégén felkerült az új GoodYear EG P2 az autóra. Jöttünk fel ma az M1-en Budapestre és azt vettem észre hogy nagyon érzékeny a különböző aszfalt típusokra, kicsit dübörög. Állítom a téli Michelin Alpin 6 halkabb volt, kicsit most csalódtam.
Abban bízom hogy ahogy mennek bele a km-ek kicsit halkul. -
pècsimunkás
addikt
-
Qru
MODERÁTOR
-
FireFox1996
őstag
-
haris
őstag
válasz koxkids #41711 üzenetére
Szerintem jó az ötleted. Vegyél téligumit a jelenlegi alufelnidre, és jövőre vegyél egy need tetsző alufelnit új gumikkal. Téligumit Octaviára szerintem egy Kléber HP3 tökéletesen megfelel, de választhatsz mást is.
Még annyival egészíteném ki, hogy amikor tavasszal felment az új nyári, a mostani felniket add le felnishez felújítani. Ha nem nagy a baj, akkor pár ezer forint körül megyúszod és olyan lesz mint az új
Mindenképp kérj ajánlatot mennyért tudják megcsinálni és dönts, neked megér-e annyit a szép felni. -
pècsimunkás
addikt
válasz koxkids #41711 üzenetére
Ha lesz sérülés az acélfelnin, az még rondább lesz. A csavaroknál biztos, hogy fog kopni a festék, meg szépen le fog mattulni a felni is.
Én megbántam az acélfelnit, nagyon csúnya lett, pedig sérülés mentes, és sosem volt padkázva vele.
Tavaly télen vettem rá dísztárcsát is, az takarja valamennyire.
Legközelebb mindkét garnitúra kerekem alufelni lesz.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest