Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8
senior tag
Szerintem még nézelődj kicsit
Véleményem szerint ezek nagyon gáz felnik egy ilyen autón. Még nagy méretben is, de különösképpen 16-17 méretben.Úgy látom minél költséghatékonyabban akarod megúszni.
Azt tudom javasolni, hogy vegyél négy strukturált 16" vagy 17" lemezfelnit, gyáridnál kicsit "jobb" ET-vel, vagy esetleg tegyél alá négy szolid pogácsát (5-10mm). Így fekete lesz, és állítom, hogy nagyon fog tetszeni + olcsón megúszod + télle-nyárra is jó választás.
A legtöbb autó brutál módon jobban néz ki ha akár egy kicsivel kijjebb vannak a kerekei mint gyárilag, szerintem ha 16" méretben gondolkodsz akkor ez a legköltséghatékonyabb optikai tuning.
Továbbá ihletnek ajánlom a mobile.de oldalon szűrj rá az autódra, szerintem ezres nagyságrendben találsz, és nézegesd végig milyen felni tetszene, ami jól is néz ki ilyen méretben az autódon.pl:
[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
rbalint88
addikt
16"-ban, ballonos gumival mindegyik faluszéli sufnituningnak fog kinézni, szóval NE. ha maradni akarsz a 16"-nál, mert jó gumid van rá, akkor vegyél gyárit.
ha mindenképp ilyen felnit akarsz, akkor meg 17-18", de azzal is eléggé prosztó lesz, csak kevésbé bután fog állni az autón. ja és nagyobb felnihez ültetés is dukál, hülyén néz ki, ha nagyobb a gumi-sárvédő távolság, mint a gumi oldalfal magassága.[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Egy olcsóbb alufelni nehezebb mint egy lemezfelni. Nő a rugózatlan tömeg, lomhább lesz kicsit vele az autó. Gyorsabban kopik a lengéscsillapító és ha nem a gyárival teljesen egyező méretűt veszel akkor a csapágy is. Mivel ezek amúgy is kopó alkatrészek igazából kb csak elméleti a dolog.
A fehér kényes szín, a fékpor nagyon fog rajta látszódni... illetve nem tudom télre is maradna-e, mert ezeket az olcsóbb felniket könnyen megmarja a só.
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Akvarisztika
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.