Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz
Ted-Mosby #342 üzenetére
"Csak hát tele lett a hócipőm az át sem gondolt vádaskodások miatt."
Én nem vádaskodtam, csak a fék low-ot szerettem volna vissza. Erre ti azt mondtátok, hogy mindent az én kényemre kedvemre akartam. Pedig a két állítás között nagy szakadék van.
Nem tudtam megérteni, hogy miért lett elvéve ez a segítség, és ezen az sem segített, hogy elmagyaráztátok miért, és hogyan tettétek ezt. Az helyett, hogy visszaraktátok volna, és azt mondtátok volna, hogy majd ezt még megbeszéljük. Ehelyett mindenfélét mondtatok, és én lettem a rossz. Én lettem kikiáltva mindennek.
Holott én mindvégig tiszteletben tartottam személyeteket.Nem az én hsz-emet kellett moderálni, hanem Neuro-ét. Amiből azért látszik valami.
Aztán meg csodálkoztatok, hogy ez nekem nagyon fájt, és a mai napig nem tudtam megemészteni. Aztán a "kulof" kupa időpontját választottátok, és senkivel nem beszéltetek ez ügyben. De ezt is leírtam. Ez itt diktálás, és nem két fél, vagy több fél kapcsolata.
A háborút nem én robbantottam ki, mert minden ész érvet elfogadok, és ha visszaolvasol kicsit, láthatod, hogy a segítségek megmaradásáért az első perctől szót emeltem. Csak, és kizárólag, mert logikus.
Mert a programozók beleprogramozták, mert tudták azt, hogy aki jó időket akar elérni, az idővel úgyis kikapcsolgatja azokat, vagy majdnem mindet.
Amikor Neuro kicsire vette a segítségeket, elfogadtam, bár akkor is jeleztem, hogy logikátlan.Na jó. Én itt fejezem abba, mert látom, hogy minden érvem a porba hull.
Új hozzászólás Aktív témák
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest