Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• JJános

addikt

válasz Ted-Mosby #342 üzenetére

"Csak hát tele lett a hócipőm az át sem gondolt vádaskodások miatt."

Én nem vádaskodtam, csak a fék low-ot szerettem volna vissza. Erre ti azt mondtátok, hogy mindent az én kényemre kedvemre akartam. Pedig a két állítás között nagy szakadék van.

Nem tudtam megérteni, hogy miért lett elvéve ez a segítség, és ezen az sem segített, hogy elmagyaráztátok miért, és hogyan tettétek ezt. Az helyett, hogy visszaraktátok volna, és azt mondtátok volna, hogy majd ezt még megbeszéljük. Ehelyett mindenfélét mondtatok, és én lettem a rossz. Én lettem kikiáltva mindennek.
    Holott én mindvégig tiszteletben tartottam személyeteket.

Nem az én hsz-emet kellett moderálni, hanem Neuro-ét. Amiből azért látszik valami.

Aztán meg csodálkoztatok, hogy ez nekem nagyon fájt, és a mai napig nem tudtam megemészteni. Aztán a "kulof" kupa időpontját választottátok, és senkivel nem beszéltetek ez ügyben. De ezt is leírtam. Ez itt diktálás, és nem két fél, vagy több fél kapcsolata.

A háborút nem én robbantottam ki, mert minden ész érvet elfogadok, és ha visszaolvasol kicsit, láthatod, hogy a segítségek megmaradásáért az első perctől szót emeltem. Csak, és kizárólag, mert logikus.
    Mert a programozók beleprogramozták, mert tudták azt, hogy aki jó időket akar elérni, az idővel úgyis kikapcsolgatja azokat, vagy majdnem mindet.
    Amikor Neuro kicsire vette a segítségeket, elfogadtam, bár akkor is jeleztem, hogy logikátlan.

Na jó. Én itt fejezem abba, mert látom, hogy minden érvem a porba hull.

Új hozzászólás Aktív témák