- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Windows 11
- Batch programozás
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Milyen routert?
- VoIP telefonálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
De hol láttok azonos sebességet azonos fogyasztáson? Játékokban láttam hogy az jött ki (valamelyik fent is tárgyalt helyen), de legtöbb más feladatban meg nem. Tudtommal. (Phoronix-en pláne nem. És valaki más mondta, hogy Linux kit érdekel... AMD-t/Intel-t, mivel a bevétel javarésze szerver, nem gamer PC. Persze ez a CPU nem szerverbe megy, de hasonló Zen 5 mag lesz az Epyc-ben is. Plusz valószínűleg nem sokat számít, hogy Windows vagy Linux, hanem az azon futatott alkalmazás számít.)
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Értem, de ott volt egy ugrás AM4 - AM5 között. Ha jól emlékszem, hasonló volt a helyzet az első Zen megjelenésekor.
De minden egymást követő váltásnál ez irreális elvárás.
Ár/érték arányt tekintve szinte SOHA NEM az új család a legjobb választás, hanem az eggyel ezelőtti. A friss hardvereket az intézményi beruházóknak, illetve az abszolút enthusiast emberkéknek kell megvenni, Átlag Júzer meg legyen Tudatos Vásárló TM.Huhh, ez jó kis cikk vót'.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Napelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- League of Legends
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- INGYEN FoxPost! Intel Core i9-14900 LGA1700 processzor - 12 hó magyar bolti garival! -
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9 9900K