- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celithrandi
addikt
válasz
bbendre #5154 üzenetére
mm nevetséges, személyesen kellett bevinnem a garis terméket mert nem hajlandóak futárt küldeni,. majd jelezték hogy visszafizetik az árát, de menjek be személyesen mert alá kell ismét írni. Kértem hogy küldjék át a doksit hogy nyomtassam, aláírjam szkenneljem, de azt nem lehet. Utazzak 20km-et hogy adjanak 20 ezer forintot.
Elég rendesen elküldtem a boltvezetőt az anyjába. Soha többet MM.
-
Celithrandi
addikt
válasz
tomboy0013 #5063 üzenetére
Egyre több ilyen van itt. Fogalma sincs, hogy mi a téma és mit ír, de grafomán hajlamai vannak. Nekem már az is LOL kategórai amikor valami érzésre stabilabb
Én még filózok, hogy érzésre a kombájn vagy a katamarán a stabilabb.
-
Celithrandi
addikt
nekem még olyan gondom is van, hogy ha repülő üzemmód alatt kapok sms-t vagy hívnak, akkor ezeket a repcsi mód kikapcsolása után 5-6 órával kapom meg, de gondolom ez szolgáltató oldali hiba (voda)
-
-
Celithrandi
addikt
válasz
ÁrnyékSzem #4987 üzenetére
nekem már pixel 8on is ezt csinálta és a rendszer frissítések miatt is baszik szólni. Van hogy megnézem hogy van e és írja hogy 5 napja függőben van egy biztonsági frissítés
-
Celithrandi
addikt
valami el van baszódva alzánál, megvettem a használtat és a bontottat is, de ugyan úgy ott van a shopban mindkettő
-
Celithrandi
addikt
gyári hibás, a kamera mellett volt X fekete pixel a kijelzőn, hibásan "vágták" ki vagy valami. Azt hittem gyárilag ilyen, majd amikor vettem asszonynak is ott láttam hogy nem kéne ilyennek lennie, de nem zavart és már belaktam így nem küldtem vissza. Most hogy megvettem a 9et visszaküldtem reménykedve hogy kapok egy újat és azt hirdethetem meg, de visszakaptam az árát amiből vettem még egy 9est. Jó kör volt
-
Celithrandi
addikt
válasz
grizlisandor #4945 üzenetére
több ilyen besorolású cuccom van tőlük, egyszer volt gond, visszaküldtem, visszafizették. Pont ma kaptam amúgy vissza az 1 éves pixel8 am árát. Visszaküldtem gariban, lejárt a 30 nap, jött vissza a pénz.
-
Celithrandi
addikt
válasz
grizlisandor #4943 üzenetére
nem kell bevállalni, visszaküldöd ha gond van. ezer ilyen újszerű cuccot vettem már ott, mind új volt. van használt besorolás is 12 hó garival
-
Celithrandi
addikt
válasz
tomboy0013 #4933 üzenetére
sok van csak mostanában minden bontott cuccra 1-4% ot adnak, majd egy idő után átvált 20+ ra, régen egyből magasabbról ment
-
Celithrandi
addikt
alzán visszavett Google Pixel 9 256GB Obsidian 227ezer pénz. Most lőttem egyet, de még van belőle.
-
Celithrandi
addikt
de téged is, a sima hdr kép azt jelenti hogy több expoidős képet összefűzöl általában hármat vagy többet, így ehhez fotón nem kell semmi extra kijelző, ahogy nézem a pixel 8 és 9 alapból hdr képet készít ami fura hogy nem lehet kikapcsolni. Engem inkább az kavar meg, hogy volt pixel 4,6,6a,7,7a,8,9 telelefonom és valahol még más opciók voltak. A videó az tök más tészta, ott megvannak a megfelelő kijelző szabványok és kb az oled ami tudja is teljesíteni az élvezhető hdr szabványt.
-
Celithrandi
addikt
benéztem basszus, korábban sima, hdr és hdr enchant volt a pixeben, most nézem hogy a pixel 9 en már eltűnt a hdr és hdr enchant gomb és ultra hdr re lehet váltani, de megnéztem most 8 on és ott is így van, pedig korábban nem így volt szerintem, ez valami frissítéssel jöhetett
-
Celithrandi
addikt
hát pedig hdr fényképhez nem kell speciális kijelző, a hdr fénykép és film teljesen mást jelent. A fényképnél az alul és felül exponálásból eredő részleteket a filmeknél meg színtér lefedettséget és fényerőt jelent, tehát filmnél kell a megfelelő kijelző fényképnél akár ki is printelheted látszik a különbség. Én hdr fotókból készítem már egy ideje a fekete fehér képeimet.
-
Celithrandi
addikt
Az akku rész alatt engedélyezve van a háttérben futtatás. Vagy máshol is át kell állítani? Úgy látom droid 15 alatt vagy engeded vagy nem, nincs optimized stb.
A másik gondom meg az vele,.hogy annak ellenére hogy 15 percenként kéne frissítenie magát max az új leveleket kéri az imap rendes frissítést nem csinálja meg., kézzel kell frissítenem, hogy törölje a már máshol törölt leveleket. Egyszerűen lehetetlen dolgozni vele. -
Celithrandi
addikt
Tudnátok abban segíteni, hogy hogyan lehetne megoldani, hogy a gmail app a kimenő leveleket ne várólistára tegye? Pixel 8 és 9 esetén is rendszeres, hogy órákkal később veszem észre, hogy várólistán vannak a levelek amiket el akartam küldeni. Ha bemegyek a küldendőkbe és ráfrissítek kiküldi őket, amúgy lehet csak fél nap múlva
-
Celithrandi
addikt
válasz
qu1cKr2k12 #4120 üzenetére
én nem tapasztaltam ilyet, de szerintem egyértelműen pixel 9 és nem pixel 8 pro
-
Celithrandi
addikt
megyjött végre a P9 és szerencsére jók voltak a megérzéseim. A nagylátó kamerája ég és föld a P8 hoz mérten. Kár hogy nem volt meg 1 hónappal korábban
-
Celithrandi
addikt
Sziasztok,
a "szemafor" idó valahogy módosítható? Nagyobb képállomány mozgatásánál folyton timeoutot ad másolás közben és elég idegesítő.
Más: A pixel 9 0,5 ös kamerája jobban dolgozik mint a pixel 8é? Pixel8 esetében a 0,5 ös kamera rém gyenge isot progukál a másik kamerával szemben. Köszi.
-
Celithrandi
addikt
Sziasztok,
pixel8 nál hogy tudom megoldani, hogy az appokat frissítse magától? Automata frissítésre van állítva és wifire, de sosem láttam olyat hogy megcsinálta volna, mindig kézzel kell lefrissítenem őket. A központi android frissítés dettó, igaz arról pár héttel később mint ahogy elérhető szól, de jó lenne ha nem hetekkel később szólna.
-
Celithrandi
addikt
válasz
tomboy0013 #1556 üzenetére
tudtommal minden pixel samu kijelzőt használ mióta oledre váltottak. Nem is tudom, hogy az lg készít e ilyen kijelzőt.
-
Celithrandi
addikt
válasz
Celithrandi #1488 üzenetére
mondjuk itt igazából nem egyértelmű, hogy ez most 12. hó 1. vagy 1. hó 12.
Gewährleistung endet am 12.01.2025
Ha amcsi módon tagoljuk akkor 12. hó 1. Ha nem akkor meg 1. hó 12.))))
-
Celithrandi
addikt
válasz
grizlisandor #1504 üzenetére
amúgy mi más alapján adna?
-
Celithrandi
addikt
válasz
grizlisandor #1502 üzenetére
megoldják a vámmentes bejutást pontosabbam, de igen így csinálják.
-
Celithrandi
addikt
Sziasztok,
az lekérhető valahogy hogy van e gyártói garancia egy pixel telefonra? Ha igen hogyan? köszi
-
Celithrandi
addikt
8 ra jött biztonsági frissítés.
-
Celithrandi
addikt
hmm, már haladok, de persze megint gond van. Tesztnek megadtam a NAS IP címét, a megfelelő usert és pass-t. Látja magát a nast, le is tudom listáztatni a megosztott mappákat, de amikor egy mappába lépnék be már nem enged tovább: "access denied"
Az adott usernek pedig fixen van joga a mappákhoz, kipróbáltam win alól. -
Celithrandi
addikt
Ti hogy szoktatok pixel telóról backupolni? Van 18ezer fotó amit lementenék, de folyamatosan megszakad mert a "Szemafor idő lejárt"
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden ami hőszivattyú
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Politika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen