Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
Sziasztok,
Szomszéd pékség tulajának, jó ismerősömnek segítettem a pékséget felvinni a google maps-ra, viszont a térképen nem jelenik meg az 'ikonja' (egyszer már rövidebb ideig megjelent) mi lehet ennek az oka, avagy mit csinálok rosszul?
-
Soulfly842
addikt
Elég komoly jelölőpont mennyiségem van egy google saját térképen, viszont az a tapasztalatom, hogy amég a PC ezt jól kezeli, addig mobilon elég szedett-vedett módon (importált excel fájlból lettek feltöltve az adaatok).
Nem jelennek meg a jelölők nevei pl. Más helyek nevei, ezt néha elég szeszélyesen is kezeli (hosszan rányomva jelenik meg csak a név rendesen, de néha ez is elszáll, újra kell indítani ilyenkor az appot)
A jelölő színeket sem látom, hogyan lehetne módosítani mobilon, vagy értelmesen megjegyzést írni hozzá (a kettő együtt lenne fontos)
Nincs valami jobb megoldás erre? Elsődlegesen nekem mobilon kellene, hogy jól megjelenjenek nekem ezek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest