Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolesz69
csendes tag
válasz kaszaf #16695 üzenetére
Én amúgy ezért kezdem megutálni a Googlet, folyton csak a szívás van az agresszív stílusukkal, "mi majd megmondjuk neked, mit használhastz és mit nem" vagy ahogy folyton kötözködik és rá akar venni, hogy én ne használjam a youtube fiókomat más névvel, hanem váltsak át a Google fiókos nevemre. És ha én direkt nem akarok? Mert mondjuk a Googel fiókos nevem tartalmazza a teljes nevemet és lehet én azt nem szeretném a youtube feltöltéseimnél viszont látni?
-
Zsolesz69
csendes tag
Jó ez a "Google kémkedik" téma talán kicsit OFF de gondolj csak bele, hova vezet az, ha "mi ezt hagyjuk" szóval nem állunk ki a személyiségi jogainkért / adatvédelem / magánélethez való jog stb. Monduk jöhet olyan politikai világrend, hogy elég h ebben a topikban mi ezt fejtegettük, képbe kerülsz, a Googlenál megvan minden cuccos rólad azt hajnalban elvisz a naagy fekete autó jó remélem ilyen sose lesz!!!
Vagy nézd meg mit leművelnek az usá-ban mert mindenre rá lehet kenni h a terrorizmus elleni harc így-úgy a hülye amcsik meg hagyták magukat..most a földre fektetnek, mert felcsepmészted a repülőre a fogkefédet meg testüregmotozásra visznek stb.. Szóval a hatalom egyre parásabb és mindent tudni akar a kisemberekről.. És ez gááz. -
Zsolesz69
csendes tag
Amúgy pont ezt szeretné elérni a Google: összes könyvjelződ, kedvenceid, jelszavad náluk legyen tárolva, vagy csak és kizárólag az ő rendszerükön keresztül legyen elérhető. Nem véletlenül a Google volt az első cég, akiket az NSA megkörnyékezett, hogy ugyan építsenek már be egy "hátsó kaput" a rendszerükbe. A Googlenak már így is túl nagy hatalma van, a böngészőt, youtube és Google fiókot használó hétköznapi userek lustaságára, kényelmességére építenek. Aztán egy szép napon beleolvasgatnak az emailjeidbe. Ilyenek.
-
Zsolesz69
csendes tag
Persze csak ne az legyen, hogy valami már egész jó, ezért elrontjuk, hogy a következőben legyen mit kijavítani
Írkáltam kisebb scripteket, ezt-azt és ott is az volt: néhány verzió után rátalál az ember a legjobb megoldásra. Utána már csak picit csiszolgatni, optimalizálni lehet, esetleg pár (legtöbbször szükségtelen) fjúcsörrel fel lehet cicomázni, de a fő program magját ehhez nem kell (nem kéne) átírni. -
Zsolesz69
csendes tag
válasz Brian_GT #16616 üzenetére
Csak az a vicces hogy az a "régi jó kis chrome" alig volt 40 napos.. Nem vágom minek kell ennyi fjúcsör? Vagy a firefoxal versengenek? Mert ha megfigyelitek, ahogy kijön az Új Róka, rá két hétre kijön az új Chrome..
Nálam tökéletes és gyors a Róka, csak mivel azon az állandó melóm van, ezért kell egy 2. böngésző[ Szerkesztve ]
-
Zsolesz69
csendes tag
válasz Narxis #16617 üzenetére
nem-nem senki nem írta hogy 21-es hanem az előző 31-es verzióról volt szó, ami tökéletesen működött még 1,5 hete
december elején jött ki am..
csak nem értem, minek kijönni a sok fölösleges fjúcsörel, ha közben szétcsesznek egy már amúgy jó kis böngészőt??
jah a fejlesztőcsapat másképp nem kapna jutalékot / prémiumot.. -
Zsolesz69
csendes tag
-
Zsolesz69
csendes tag
Mondjuk én direkt telepítés után, elindítás előtt kinyírtam a rendszerből a googleupdate.exe folyamatot, CCleanerben az "automatikusan induló programok" résznél. Vagy tiltod, vagy én fogtam azt töröltemn hogy ne is lássam
De itt írta följebb egy úriember, hogy:
URL - be :
chrome://plugins/
majd google update
kikapcsolás, -
Zsolesz69
csendes tag
portable ugyanaz, csak nem telepít annyi sz@rt és csak egy helyre rak mindent, így "hordozható" akár egy pendrive-ról is tudod futtatni! ennek sok előnye van, ha pl. a saját programkörnyezetet szeretnéd használni olyan gépen, ahol nincs jogosultságod telepíteni, stb.
[ Szerkesztve ]
-
Zsolesz69
csendes tag
Itt is fent vannak a régebbi chrome-ok:
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/google-chrome-310.html
-
Zsolesz69
csendes tag
válasz Zsolesz69 #16584 üzenetére
Meg ez is milyen szemétség már, hogy akár akarod, akár nem, a megkérdezésem nélkül, böngésző indításkor automatikusan frissíteni akarja magát a legújabb változatra? És hogy ezek után az előző változat (jelen esetben a 31-es) eltűnik mindenhonnét és nem lehet többé letölteni? Ne akarja már eldönteni a Google helyettem, hogy én mit akarok!!!!
-
Zsolesz69
csendes tag
Én a részemről leszedtem ezt a fos Chrome 32-őt. Igen ám, de a régi 31-es már nem volt fent sehol. Fogtam és felraktam a Chrome 31 Portable változatot. Nálam már megszűntek a gondok!
Minden könyvjelzőm, beállítások, jelszavak ugyanúgy megvannak, csak fogod és belépsz a Google fiókkal -
Zsolesz69
csendes tag
Chrome 32
Nálam folyton beragad a feladatkezelőben a chrome.exe. Akkor jön a hibaüzenet, hogy "nem záródott be megfelelően" visszaállítsa e a lapokat. Ja és közbe még 5-ször megkérdezi, akarom-e hogy alapértelmezett böngésző legyen. Ezt a sz@rt? 31-es verzióval nem volt ilyen gondom!!!
Akinek szintén beragad és unja a feladatkezelőt, nyissatok egy új szöveges dokumentumot és másoljátok bele:
taskkill /F /IM chrome.exe
ajd mentsétek el pl. chromejavitas.bat néven!
Chrome bezárása után, ha nem indul el a Chrome, ez azért van, mert a feladatkezelőben ott van beragadva a chrome.exe. A fenti taskkill lelövi a folyamatot.
Firefoxon a munkám megy, úgyhogy keresem Chrome helyett a második, alternatív böngészőt, Opera tuti nem lesz, mert az is Chrome motoros.
-
Zsolesz69
csendes tag
válasz szabeska #16528 üzenetére
19-es a legújabb, és ez már Chrome 32-es motorral (a régi 18-as meg Chrome 31-es motorral) "szerelve jött ki. Kezd kurvára idegesíteni a Google erőszakossága, pl. mindenáron lépjek be a Google fiókommal, mindenáron írjam át a Youtube-os felhasználónevemet a Googles-ra és egyetlen nevet használjak. Mindent központosítani akarnak, hogy minden adat a kezükbe legyen rólunk? Hadd döntsem már el én. De most komolyan.
-
Zsolesz69
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest