Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
neko18
senior tag
Viszont megszűnt a 1080p 60fps támogatás vááááá
Remélem később kidobnak egy fejlesztés a flash playerre is, hogy vigye a 60 fps youtube vidiket HD-bankdxsv
-
neko18
senior tag
Köszönöm!
Sikerült!A HTML 5-el volt a gond úgy látszik mert amint feltettem ezt a disable plugint a probléma megszűnt létezni
Ezer hála srácok!
kdxsv
-
neko18
senior tag
-
neko18
senior tag
Nem ír ki semilyen ilyesmit, pedig fent van az adobe flash player (mozillán pedig kiírja hogy 15-ös verzió)
De vannak 1080p videók amiket szépen lejátszik, van amelyiket pedig nem....Mozillán mindkettő szépen megy, de a chromehoz szoktam hozzá, valamint szeretném kihasználni ezt a 60fps-es videókat mert azt a mozilla nem támogatja
[ Szerkesztve ]
kdxsv
-
neko18
senior tag
Üdv fórumtársak!
Egy kis segítséget szeretnék kérni chrome-on akadozó youtube videók miatt.
A lényeg: 720p-n szépen viszi, de 1080p-n nagyon durván beszaggat a videó is és a hang is.
Viszont, ha van 1444p lehetőség akkor még 1080p-n sem akad..
Mozillán viszi az 1080p-t, de be-be akad. Egyszóval jobb de nem az igazi.
Szeretnék visszaváltani chrome-ra, főleg hogy kijött a 60fps-es youtube frissítés.Próbáltam már vga drivert újratelepíteni, pluginoknál játszani, flash playert újratelepíteni, chrome-ot újratelepíteni de ugyan úgy akad 1080p-n.
Ha valaki megkérdezné, bőven elég erős gépem van, régen az 1444p-t is szépen vitte, aztán jött egy frissítés és azóta ilyen...
kdxsv
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest