- Windows 10
- Mesterséges intelligencia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology NAS
- Manjaro Linux
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
- Henna Virkkunen szerint minden tech cégnek tisztelnie kell az EU-s törvényeket
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jmarcell
csendes tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #49612 üzenetére
Ha nekem vannak bajaim a szövegértéssel, akkor neked is, ezt kár vitatni. Nem mondtam, hogy a szar szót használtad volna. A fórum minőségének fenntartására gondoltam, nem úgy kellene ezt is, mint FB csoportokban, hogy kapásból nem tudunk értelmes kommentet írni valamire. Nem sűrűn írok ide, de napi szinten olvasom, mert vannak érdekes és hasznos témák. Egyszer kell elkezdeni süllyedni, utána nincs vissza.
Neked sem kiragadni kellene dolgokat, hanem értelmezni a lényeget, hogy valami alázatot tanúsíts már legyél szíves bármilyen nemű kérdéshez, válaszhoz, bármihez. A bohócgitárt se írtad ugye? Nem kell sokat visszamenni a Gretsch-hez, amit már többször is mondtál, hogy neked ugyan nem. Mondjuk kérdezni nem kérdezte senki sokadjára sem. Néha mélyebbre kellene nézni adott témában és megértenénk dolgok miértjét. Én ezt nem bántásnak szánom, de látod, hogy nem egyedül voltam a véleményemmel. Te meg újfent azt mondod, hogy a szádba adunk ezt meg azt. Na, mindegy részemről ennyi. Bele se kellett volna kezdenem, okos, aki hallgat alapon…
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Corsair CX Series CX750M 750W
- iMac A2438 (2021) All-in-One 27% 24" 4.5K Retina Apple M1 16GB 512GB SSD gar
- ThinkPad P17 Gen1 17.3" FHD IPS i7-10850H RTX 5000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 8.-9. generációs processzorok különböző árak Beszámitok!
- Fedezd fel az új dimenziót a Sapphire RX 7800XT-vel!Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest