- Linux kezdőknek
- Max
- Linux haladóknak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen routert?
- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Milyen NAS-t vegyek?
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
-
IT café
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Azér hangmestertől rendeltem, mert ott a legolcsóbb. Illetve egy gyöngyösi bolt a legolcsóbb, és szállítás is van, de mivel pont 100 Ft-tal olcsóbb a termék mint amennyi felett ingyenes a szállítás, így gondoltam jobban járok a hangmesterrel. Az általad említett cucc meg Győr, de ott meg nincs ami nekem kell. Egyébként egy 15-ös Marshall kombóról van szó, szal Plazmacucci majdnem eltaláltad
Mint már írtam, bemenni feleslegesnek éreztem, mivel nálam jobban hozzáértők áldásukat adták, és mivel nincs viszonyítási alapom, ezért sem lett volna értelme.
Most azt mondták jövő hét eleje, aztán most már remélem így is lesz.Jah és egyébként: hogy lehet egy gitáron bundot cserélni? Gondolom attól is függ milyen gitár, de le kell rajta cserélni a komplett fogólapot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest