Legfrissebb anyagok
- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
IT café
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
A nagy régiek közül a Metallica mellett Slayert is gyakran hallgattam, most is bármikor meghallgatom bármelyik albumukat. Emlékszem még lengyel piacon vettem meg a Reign in blood műsoros kazettát. Baromi régen volt. South of Heaven, Seasons In The Abyss albumokat szoktam leginkább hallgatni. Akinek esetleg nemvótmég, ajánlanám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512gb, Black titán, újszerű, 3 év garanciával, tokkal, fóliával, eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 G3 AMD Ryzen 7 Pro 6850U Magnesium CTO 32GB 1TB WiFi 6E
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- Új Gamer - GIGABYTE Z790 EAGLE + Intel I9 13900KF + Kingston Fury Beast 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Új GAMER félgép - MSI B450M-A Pro Max II + Ryzen 5 5600 + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest