- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- Az OpenAI visszaperelte Elon Muskot
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
-
IT café
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
beteg
őstag
válasz
consono #46393 üzenetére
Nem is az, csak már rég járt erre és nem pörgeti a topikot. Kénytelen vagyok én hülyeségeket kérdezni
De akkor már!
Megvettem a Traynor YCV50-et.
Abban a "iszonyat tehetségtelen kezdő pötyögő" stílusban, amiben én tolom, kevés akkorddal, egyesével játszott lassú, hosszan kitartott hangokkal, kicsit jazzas, vagy inkább közel a cleanhez, közepes reverbbes műfajban olyan hangja van, hogy összexaromhugyozom magam, sírok a gyönyörűségtől, és minden ezredmásodpercét élvezem! Iszonyat komoly, minőségi hangja van ebben. (Vagy csak még nem hallottam igazán jó hangokat...)Viszont kicsit fura nekem, hogy egy 40 wattos csövesnek egy kis szobában nem kéne lecsapnia a fejem 3/4-ed hangerőn? Ezen a 1/2 hangerő még egészséges. Ez utalhat valami hibára, vagy van ilyen 40-es 1x12-es is?
Ami viszont tuti szervizelni való, hogy valami ventilátor szerű hang zúg benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Minduntalan az iPhone-hoz hasonlítgatja magát a OnePlus
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Steam Deck
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Hibátlan lemezes PlayStation 5 Fat (CFI-1216A)Alza garanciás 2025.10.07-ig/beszámítás van
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F +RTX 4060 GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest