- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- Az OpenAI visszaperelte Elon Muskot
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
- Fotonikus technológiával gyorsítják még tovább az AI-chipeket
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- VPN topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Ubuntu Linux
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows Insider Program
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
-
IT café
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Goose-T #46300 üzenetére
Nem tudom, azért is kérdeztem. Gondoltam más anyag és jobban szétpréselődhet, könnyebben megtörhet a felület a húrlábnál, vagy valami ilyesmi, fogalmam sincs hozzá azért kérdeztem.
Most nekem is nikkel húr van fent, szerintem mindig is azt használtam, nem is tervezek acélra váltani, csak és kizárólat a flat wound miatt kérdeztem, mert a Daddario-nak csak acélja van, más gyártónak meg más méretűek a húrjai és nem akartam nagyobb húrt beleerőszakolni a nutba. Bár nem nagy a különbség szóval nem hiszem hogy gond lesz, csak jó lett volna egy 9-42-es szett. Az is lehet, hogy a három vékony húr marad és akkor csak a sodortakat cserélem le.Más:
Miért lehet érdemes a 3. húron (G) sodort húrt használni? Van itt valaki aki ilyen húrral játszik?Úgy látom a flat wound nem nagy divat errefelé sem. Nagyon kíváncsi vagyok rá.
re: benvolio
Vótmá, asszem pont Eastman osztotta meg, isten nyugosztalja!re: Ctrl+Alt~Del
Recélés. Igen, van ilyen és természetes. Hallgass meg klasszikus vagy akusztikus darabokat és hallgass nagyon figyelmesen! Tutira mondom, hogy meg fogod hallani ha jól figyelsz. Mindenütt van ilyen zaj, csak van ahol a torzító miatt alig hallani, vagy a gyors játék miatt szinte alig vesz időt a játékidőből, így azért nem tűnik fel. Hallgasd meg a Nirvana Unplugged-ot és meg fogsz lepődni, szarásig van rece hanggal.
Ez normális, de nyilván sok gyakorlással lehet minimalizálni. Ne parázz miatta, a lényeg, hogy minél lazábban fogod a húrokat annál kevésbé fog előjönni a zaj, váltásokkor is próbáld annyira elemelni az ujjaidat, hogy épp csak érintsd de ne lenyomd a húrokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Robotporszívók
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F +RTX 4060 GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- MSI X570 Gaming Pro Carbon Wifi + Ryzen 7 5800X + AIO, RAM, SSD opcionalisan
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Samsung Galaxy S23+ 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest