- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
-
IT café
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
Goose-T #36707 üzenetére
Harley Benton CST-24 Paradise Flame deko
Ki is bontottam, sokkal rosszabbra számítottam! Néhány minimális esztétikai hibától eltekintve teljesen makulátlan a gitár. A bundok egyenesek és nem zörögnek, minden tökéletesen működik, nagyon jól szól. Az action kicsit magas, a húrok pedig drótkötelek nekem (10-es D'Addario), de mégis kényelmes rajta játszani. A Roswell pickupok szépen szólnak, bár semmi extra, kb. egy szinten van a kínai Fleor pickupokkal, amiket az Epi LP-mbe tettem. A kinézete lélegzetelállító, élőben még szebb, mint képen. A hibákat lefényképeztem, egyáltalán nem zavaróak, ide töltöttem fel a képeket.
Lényeg a lényeg: életem legjobb vétele volt ez összesen 24 ezer forintért szállítással együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Horgász topik
- BestBuy topik
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- További aktív témák...
- Kedvező áron eladó Mikrotik hAP ax3 (Új 2 év mysoft gari)
- Lenovo ThinkPad X250 10" Notebook, i5-4300U processzorral
- Nagyon ritkán kapható Asus Rog phone 6/6Pro Aeroactive cooler! E-sport hûtôk!
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst - 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest