Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
Doky586 #3772 üzenetére
Mindenkinek köszönöm a véleményét, segítségét!
Igen, az 1. bekezdést tudom, olvastam régebben, hogy az AF-fel "dolog" van, csak nem emlékeztem rá, hogy mi. Ezek szerint az eltolás. Csak attól félek, hogy eltolom, de nem úgy, ahogy szeretném...
Eléggé ijesztőnek tűnik. Nem értem, hogy mennyivel kell eltolni az én esetemben. Ez nem "szabvány" szerint megy? És ha egy adatokkal jól megrakott HDD-n tologatok, nem okozhat adatvesztést? Mert a partíció átméretezéséről azt tartják. Számomra ez is hasonlónak tűnik.
A Win 8.1 particionálója nem ismeri az eltolást?
Ha a Win biztonsági mentését költöztetem át a boot-CD-s módszerrel, úgy biztonságosabb? (Köszi a linket!) Vagy mi van akkor, ha nem boot-bütyköléssel, hanem a futó win alól nem önmagát klónozom, hanem egy biztonsági mentésből rakom át? Vagy az sem biztonságosabb?
sz.j:
Lehet, hogy inkább csinálok egy pendrive-ot. Minél jobban utánaolvasok, annál több rémtörténetet látok. Egy kicsit berezeltem.
krealon:
Túl sokat én sem tudok róla, kb. úgy mondhatnám, hogy más a kiosztása. A 64 bites rendszerekhez ez a jobb. Kisebb helyen több adat elfér. Konyhanyelven fogalmazva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest