Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• C. s.

addikt

válasz Doky586 #3772 üzenetére

Mindenkinek köszönöm a véleményét, segítségét!

Igen, az 1. bekezdést tudom, olvastam régebben, hogy az AF-fel "dolog" van, csak nem emlékeztem rá, hogy mi. Ezek szerint az eltolás. Csak attól félek, hogy eltolom, de nem úgy, ahogy szeretném... :Y Eléggé ijesztőnek tűnik. Nem értem, hogy mennyivel kell eltolni az én esetemben. Ez nem "szabvány" szerint megy? És ha egy adatokkal jól megrakott HDD-n tologatok, nem okozhat adatvesztést? Mert a partíció átméretezéséről azt tartják. Számomra ez is hasonlónak tűnik.

A Win 8.1 particionálója nem ismeri az eltolást?

Ha a Win biztonsági mentését költöztetem át a boot-CD-s módszerrel, úgy biztonságosabb? (Köszi a linket!) Vagy mi van akkor, ha nem boot-bütyköléssel, hanem a futó win alól nem önmagát klónozom, hanem egy biztonsági mentésből rakom át? Vagy az sem biztonságosabb?

sz.j:

Lehet, hogy inkább csinálok egy pendrive-ot. Minél jobban utánaolvasok, annál több rémtörténetet látok. Egy kicsit berezeltem. :B

krealon:

Túl sokat én sem tudok róla, kb. úgy mondhatnám, hogy más a kiosztása. A 64 bites rendszerekhez ez a jobb. Kisebb helyen több adat elfér. Konyhanyelven fogalmazva. :)

Új hozzászólás Aktív témák