Új hozzászólás Aktív témák
-
chubaa
csendes tag
Szia
Köszi a gyors választ!
Kihagytam néhány dolgot, bocsi!
21 tök egyforma gépről van szó(core 2 7400, 4 giga ram, 8400Gt, 160as HDD)
Egyik gépet kiválasztva, felhúztam rá az rendszert(minden beállítással, nyomtatók, progik....)
Ezt mentettem le Dos alatt, bebootolam ghost lemezzel(ghosttal csináltam 2 floppy, egyiken a rendszerindító+az ndis driver a 2. lemezen a ghost.exe) és lementettem a GHOba.
Ezután csináltam a ghost serverrel egy sessiont, amihez csatlakoztam a gépekkel(session névvel és Ip alapján) a folyamat végén reset és persze a windows 7 nem indult el
be sem jött a szokásos induló képernyő.Tudom, hogy gyorsan fel lehet húzni a 7est, de ha meg lehet oldani másképpen a telepítést, akkor nem szeretném végigcsinálni 21szer.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- Update 04.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest