- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Linux Mint
- Batocera Linux
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Linux kezdőknek
- Direct One (műholdas és online TV)
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
csui83
tag
Köszi a választ!
Bekapcsológomb: a vezérlőpanelen (standby). Bár még ez a legkisebb probléma..
Potis tanácsot meg tudom ugy csinálni, ha nem nagyon értek az elektronikához? Forrasztottam már, de azt én egyből nem vágom mit kell hova forrasztani.
Jack kábel: a toldásos modszer okoz vmi minőségbeli problémát? Megpróbálom majd akkor ezt is, de lehet, hogy az aljzat a hibás? Vagy az nem valószínű?
Búgás: régen mikor használtam, akkor tudom hogy a center hangfalra tolt be nagyon idegesítő bugást, néha a mélynyomó lökdösése megoldotta a problémát. Most pár évig talonba volt a rendszer, a legutobbi próbámnál nem volt búgás.
Viszont a mély hangszóró teljesítményére nem emlékszem.. nem rémlik hogy régen csumára kellett volna tekerni a mély hangok szabályzóját, most viszont csak a csumára feltekert esetben van normális, kellő mértékű mély hang.
Azt lehet vajon csinálni, hogy elviszem szervizbe, és megkérdem, hogy a vezérlő panel kicserélése nélkül mennyire jönne ki a javitás? (Ha tényleg van baj a mélynyomó résszel, ill a jack aljzattal...) És akkor a forrasztás témát megcsinálnám én, vagy valaki. Igazábol ilyen"valaki" ismerősöm nem nagyon van: hol és kb mennyiért végeznék el ezt az ellenállás beforrasztást?Köszi!
-
-
Adonimus
senior tag
De szerintem ez a szettek kora miatt jön elő. Nem gyári hibásak csak öregek. De még mindig jobb ha 6 éves korában romlik el, mintha az új 1 hónapos adja be a kulcsot.
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
wolfman
veterán
Megvételt követően nem sokkal kezdte el, ami volt kb 4 éve, azóta nem lett rosszabb a helyzet. Csak gondoltam mostmár csak megütyködöm ha lehet. Én is kontakt spray-re gondoltam.
Gépről hagszabályozni meg macerás, mert ha filmet nézek akkor kényelmesebb a Geniust állítgatni, főleg játéknál, mert ha hangosan játszom, de megjönnek anyámék, akkor a Geniussal csak egy kis tekerés.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
MaciG
addikt
Mivel nem vagyok "wihte" fülű, így erről csak annyit tudok mondani, hogy nekem jobban tetszik a rendszer hangzása a mélyláda miatt, viszont a rosszabb minőségű zenéknél (pl. youtbe), előfordulhat ,hogy kicsit olyan érzésem van ,hogy "doboz" hangja van. (Szerencsére ez ritka). Viszont filmeknél érezhetően jobb.
BANZAII
-
VIPowER
őstag
Ez potméter hibája.
Valószínűleg az a sáv már el van kopva a potin belül (a poti egy állítható szénréteg ellenállás, ez esetben 6 csatorna ,és nem feltétlen kopnak egyszerre) így elveszlik a kontaktus, ekkor nem tud normálisan szabályozni. Mellesleg egy gyenge pontja is a 3600-asnak ez a poti.
Itt : [link] megkérdezheted mennyibe kerül, de a cseréje sem túl egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- BestBuy topik
- Jövedelem
- Windows 11
- Linux Mint
- Horgász topik
- VoLTE/VoWiFi
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest