-
IT café
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
én sem megyek elsőre...sőt, nagy ritkán kell hozzájuk fordulni, az erélyes (szerintem ly
) fellépés sikeres szokott lenni, de ha mégsem, amikor jegyzőkönyvet megemlítem, már késségesebbek. Egyébként minden ilyen kétes esetben célszerű jegyzőkönyvet felvetetni, hacsak nem automatikusan ezt teszi az adott cég
george11-nek félig-meddig igaza van, ha elfüstölt, akkor előfordulhat, hogy hosszabb tortúrán kell átesnie a kártyának...fizikai sérülésnek minősül az égés is.
Szakvéleményt viszont csak kijelölt független szervíztől fogadnak el. A beépítést viszont nagyon sok esetben szakszervízben ''javasolják'', és ez sokszor a garpapíron is fel van tüntetve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Last Epoch
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest