- eBay
- Programozás topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OpenWRT topic
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Sweet.tv - internetes TV
- Sikernek tűnik a Xiaomi első EV-je
- Windows 11
- Otthoni hálózat és internet megosztás
-
IT café
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz jodován #4147 üzenetére
Ez egy kicsit bonyolult szituációnak tűnik
Nos, amíg javíttatod, addig egészen biztosan úgy kell visszakapnod a routert, hogy működjön a kérdéses funkció.
Ha nem tudják megjavítani akkor kezdődnek a gondok szerintem...
Jól értem, a gyártó időközben megváltztatta a termék paramétereit (eltüntette belőle ezt a funkciót?) Mert úgy hirtelenjében a magyar törvények alapján nemtudom mire lehetne hivatkozni. Mert azt kérheted, hogy egy ugyan olyan típusú új routert adjanak, de ha jól értem azzal nem érsz semmmit, mert nem megy benne a funkció.Énszerintem értetsd meg a boltal, ahol vetted, hogy te azért vetted ezt, mert eza funkció van benne, és ha cserére kerül a sor válassz másik típust.
Ha esetleg megpróbálnám még egyszer megnézetni, kell-e biztosítaniuk repeater funkciós cserekészüléket?
Nem kötelességük cserekészüléket bizotsítani. Ha teszik azt azért teszik, mert jófejek
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Új HP EliteBook 640 G9 Tartós Üzleti Fémházas Laptop 14" -50% i5-1235U 10Magos 16GB/512GB FHD IPS
- Chord Mojo 2 + gyári bőrtok 2 hetes
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest