Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
-
Kasya
nagyúr
válasz kicirain #174 üzenetére
Ugy tunik, jo velemenyek vannak rola. Egyre figyelj, a ceg reseller is egyben. Ez nem negativum, csak figyelj oda, ha tenyleg ujat akarsz Viszont ezzel sporolhatsz is, ha olyat talalsz.
Amugy a Clevo-rol en csak ariakat tudok zengeni Egy gondom volt vele, gyenge volt a haz-kijelzo zar kialakitasa es a sok nyitogatastol megtort a jobb "nyito kar". Ez mar "regi" modell, ma mar nem hiszem hogy fent all a gond.
A teszt hamarosan jon...
-
Kasya
nagyúr
válasz kicirain #159 üzenetére
Mint mondtam, kerj ar ajanlatot toluk. A kovetkezot tedd:
Allitsd ossze a gepet. A vegen, mikor a fizeteshez jutsz, ne fizess! Menj be a Support online chat menube es szemelyesen kerdezz ra, hogyan tudnad megrendelni a mar osszeallitott gepet es mennyibe kerulne. Ha nem ajanl fel kedvezmenyt, kerdezz ra konkretan, mert adni kell 10-15% kozott. Ha meg igy is dragallod az Alienwaret, akkor nem a te geped
Az Asus-t es Clevo-t meg jo szivvel tudom ajanlani, az MSI lutri...vagy jot kapsz (ami ritka), vagy csak kisebb nagyobb gondjaid lesznek vele, amiket a szervizuk nem nagyon fog tudni benyelni.
MAS:
Kozben csinaltam sima, tulhuzas nelkuli 3dmarkot. Tovabbra is a 925-1300-as flash, de most az alap oraallason, a 900-1250. Pont annyi, mint korabban, mikor masik flash alatt huztam fel.Tanulsag. 900-1250 eri meg a legjobban a huzast, mert 3dmark alapjan +300 pont. 925-1300-on erre +140 pont jon. Itt mar nincs akkora novekedes, mint azt az ember "varna".
-
Kasya
nagyúr
válasz kicirain #157 üzenetére
Az eletben mindig a belso szamit...kiveve a rovid kapcsolatok alkalmaval
Komolyra veve a szot, en az Alienware-t ajanlanam, mert ok a legjobban a "szelloztetesben". Utolag bovitheto a laptop es a garancia is eleg tag dolgokat enged meg (pl. hazi buheralasok). Ezert a penzert toluk tenyleg minoseget kapsz es a Dell-el vagy direkt kapcsolatban nem egy kereskedovel.
Ettol fuggelenul te tudod, hogy Angliaban mennyire szamithat jonak a bolt, mert mi sajnos nem ismerjuk. Ha csak a google keresore hagyatkozol es nem ismered a boltot, lehet jobban megerne a gyartot felkeresned.
Szerk: sikeresen atszerkesztettem az elozo hsz-em egy ujra :/ Elnezest erte...
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
válasz kicirain #154 üzenetére
Feltettem a 900-1250mhz-1,075V flasht es a volt megse valtozott...legalabbis semmi se jelezte, hogy valtozott volna es teljesitmenyben nem ereztem jobbnak, sot...
Most a 925-1300-as flash verzio van fent...
Amit tudni kell rola:
Az alap orajele 900-1250. A kepen jobban latszik, hogy a default clock viszont magasabb.Tehat CCC alatt feljebb huztam es a kovetkezo 3DMark11p eredmenyt kaptam....
[ Szerkesztve ]
-
Muerte
Topikgazda
Én félreértés ne essék nem azért vagyok Dell párti mert nekem az van,hanem mert itt tényleg a minőség is más kicsit,de a legfontosabb az NBD helyszíni garancia,ami egyetlen egy másik gyártónál sincs.Mondok egy példát rá: Beleakasztottam véletlen egy bill.alá a damilt mikor tekertem fel a pecabotomra és kipattant az F11,vissza lehetett rakni,de kicsit lötyögött,felhívtam a supportot service tag bediktál és mondom kiugrott egy gomb a bill.-ről,-válasz: kiküldjünk egy újat vagy vigye ki a szervizes és rakja bele?
Hát mondom nem nagy ügy kicserélni...-Jó akkor küldjük,és más valamiben segíthetünk-e még?
-Hááát mondom ha már itt tartunk Esetleg ki lehetne cserélni már a hűtőventiket is így 1 év után.
-Küldjük?
-Igen.
Másnap reggel kilenckor itt volt a cucc,a régi bill.-t megtarthattam tartalékba.Na mondjon még valaki másik ilyen gyártót aki ilyen rugalmasan intézi a dolgokat.Volt egy alaplapcserém (feleslegesen,mert a touchpadnál volt egy vezeték zárlatos) na ahoz már kértem hogy jöjjön ki a szervizes (aki régi haverom ) és azt is a bejelentéstől 2 napra rá belerakta itt nálam a szobámban.
Nem egy hét,két hét, 2 hónap! a várakozási idő mint az acer-emnél ami 2 hónapig volt Brno-ba és össze-vissza volt karcolva a fedlap mikor visszajött,hanem 2 nap max.! és ez a nem mindegy meglátásom szerint.[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
Olyat válassz ami később SLI-vel vagy CF-el bővíthető.
A mostani játékok nagy részét HIGH-on elfuttatja egy i7-es és egy 256bit-es VGA kártya. De az ultrához kell már a kakaó; a két GPU és az erős i7-es (8MB cache-el szerelt darabok)
De számolj azzal, hogy nem fogod megúszni olcsón, sokkal többet kell egy ilyen gépért fizetni minthogy "jó ár/teljesítmény" mutatóról beszéljünk....Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Eladó Dell XPSL701X/17,3"/i7-720QM 4x2.8GHz/8GB RamDDR3/3GB GPU 445M/240GB SSD/Eredeti WIN10HOME/!!!
- Eladó /HP ProBook 455 G3/AMD A8-7410 APU 4x2.2 GHz/ 4GB DDR3L/ Win 10 Pro/!!!
- Eladó/Dell Latitude E5470 Notebook/I5-6350U/8GB DDR4/Win 10Pro/14" HD/!256GB SSD/!!
- Eladó/HP ZBook 15 G5 /I7-8850H/16GB DDR4/VGA P-1000 4GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest