Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
Mivel többeteknek is beakadt itt a dolog a hulladékkal, akkor leírom még egyszer: ezért az árért ilyen hőfokok nekem nem ajánlott kategória. Ilyen hardverekkel vastag, jó hűtésű gépet kell venni, hogy meglegyen a komfortérzet és a hosszabbtávú használhatóság, ne csak a gariidő végéig evickéljen el a laptop, esetleg ne kelljen némi lefojtással elérni a komfortosabb hőfokokat.
Veheti felőlem bárki, akinek tetszik, lelke rajta és nincs is azzal baj, ha valakinek ez így megfelel, de ha nekem nem tetszik, akkor tessék szépen megemészteni ezt felnőtt ember módjára és továbblépni. Nem mindenkinek felel meg 6-700ezerért a 85-90 fok közötti működés meg a 40-45 fokos billentyűzet. Mellesleg most MM-ban lehet kapni 600ezerért is.Viszont akkor az elégedett tulajoktól hadd kérdezzem már meg, hogy a processzort engedi a bios undervolt-olni? Ha nem is bios-ban, mert ott 99%, hogy nem, de pl. egy XTU progival lehetséges ez? Ha megnézné ezt nekem valaki, azt előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Eladó Dell XPSL701X/17,3"/i7-720QM 4x2.8GHz/8GB RamDDR3/3GB GPU 445M/240GB SSD/Eredeti WIN10HOME/!!!
- Eladó /HP ProBook 455 G3/AMD A8-7410 APU 4x2.2 GHz/ 4GB DDR3L/ Win 10 Pro/!!!
- Eladó/Dell Latitude E5470 Notebook/I5-6350U/8GB DDR4/Win 10Pro/14" HD/!256GB SSD/!!
- Eladó/HP ZBook 15 G5 /I7-8850H/16GB DDR4/VGA P-1000 4GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest