Új hozzászólás Aktív témák

• Pety1

csendes tag

Sziasztok, a problémám a következő:
    Adott egy Lenovo legion 5
    cpu:R5 4600h
    vga: rtx 2060

Hybrid módban nem akar átváltani az nvidia kártyára.
    A Geforce experience el se indul magától, de utána se fut a háttérben, mindig felajánlja, hogy van új update, felrakom majd mintha mi sem történt volna, újra kiírja, hogy van új driver, és mindig ugyan az a száma. Amikor esetleg elindult a gép miután kivettem a hybrid módot, akkor ott teljesen naprakész a geforce experience, nincs új update és az a verzió van amire frissíteni akarna más esetben. Clean installt is csináltam mikor felajánlotta a geforce, az egyszer megoldotta egy ideig a problémát. Ott a restart után ment mindkét vga programja egyszerre futott, viszont nem akart átváltani pl játék közben az amd-ről. Az eszköztárban hol sárga jelzéssel van az nvidia kártya, vagy épp rendben találja, de nem változtat. Aztán kipróbáltam, hogy kikapcsolom a hybrid módot, úgy visszatért a jelenség, hogy a képernyő nem kapcsol be. Utána volt egy olyan rész is, hogy bebootolt minden, hybrid módban, ami fura volt, hogy a lenovo vantage szerint alapjáraton az nvidia kártya ment, játékba beléptem, látszott is, fps számban meg a többi adatban, hogy az nvidia kártya hajt most. teszteltem olyan 15 percig, majd kiléptem a játékből, rá pár percre random újraindult a gép az fn + Q módok közül átváltott kékre magától ( energetikai beállítások alapján ezt magától nem kéne) , és utána ismét csak az amd vga-t volt hajlandó használni, minden esetben. Meg volt, hogy performance módból átváltott magától pl balanced-ra. Pedig hűtése stb minden rendben volt, meg pár perce volt úgymond terhelés alatt. Bios-ban is kipróbáltam a hybrid módot, meg a simát, az se hozott változást.

Köszi

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák