- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merchior
tag
válasz Quadgame94 #5956 üzenetére
Hali,
Én a nyáron Gamesir T4 Cyclone Pro-ra neveztem be, kb. hasonló, mint a G7: hall szenzoros analógok, hair trigger, mikrokapcsolós XAYB gombok, vezeték nélküli (usb dongle-el PC-hez - ez viszont csak a Pro-hoz jár tartozékként!)
Nincs nálam agyonhasználva, de tudja amit egy standard Xbox kontroller, kényelmes, jó fogása van és nekem a beépített akksi egy pluszpont volt. Az árát egyelőre megérte szerintem -
Merchior
tag
Sziasztok,
Vettem egy BT adaptert PC-hez, (Asus BT-500) hogy majd jól vezeték nélkül használom az itthon lévő kontrollereket.
Egyre biztosabb vagyok benne, hogy user error, de egyszerűen az Epic Games alatt nem sikerül működésre bírnom se a DualSense-eket, se a DualShock-okat. A Steam könyvtárhoz adással is próbálkoztam már, számomra sok esetben az sem volt megoldás - SotTR, Snowrunner alatt teszteltem elsősorban. Kábelesen a gombkiosztás Sony-s, tehát a megfelelő gombok jelennek meg, így a támogatottsággal nincs probléma ezeknél a címeknél. A SuicideSquad még az adaptív ravaszokat is támogatja kábelesen, ellenben Bluetooth-al párosítva meg se moccan a kontroller. Párosodik, kapcsolódik, működik Windows alatt, vagy Steam-en, de Epicnél (vagy Ubisoft launcherben) nem reagálnak.
Van ötletetek, mit kéne beállítani? Nem tartom magam informatikai analfabétának, de erre elfogytak az ötleteim
Olvastam már itt a fórumban is, hogy elvileg kéne működjenek, ezért is próbálkozom, szóval tuti én csinálok valamit rosszul, szóval megköszönném, ha tudnátok utat mutatni
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Akvarisztika
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest