- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quadgame94
őstag
válasz Tasunkó #5967 üzenetére
Köszi a tippet! Sikerült párosodniuk Benyomtam a kis gombot egy tűvel és jó lett.
X10 Vélemény: Nagyon jó anyaghasználatú, a tactile AXYB gombok nagyon jók! Szerintem már másfajtát nem is tudnék használni. Dual Sense ezen gombjai nagyon rosszak ehhez képest.
Negatívum: A ravaszok kicsit lehetnének hosszabb járásúak, illetve számomra kicsi a gamepad. Dual Sense-ről jövök, ott volt helye a tenyeremnek...
Tenyér méretem: Tenyér aljától a közéső ujjaim végéig 18.5 cm. Szélesség kb 9 cm. Szóval ha neked is ilyen kezed van akkor az X10 valószínűleg kicsit lesz.
Haverom rendelt most egy PGR300-at. Kiváncsi leszek az milyen lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Quadgame94
őstag
Megérkezett az EasySMX X10 és megy is a reklamáció rögtön. Nem csatlakozik a dongle-hez amit adtak... Utána néztem, és neten másoknak teljesen másképpen kinéző dongle-t adtak dobozba. Az enyém nagyon kicsi. Olvastam valami gombot is lehetne rajta nyomni, na ezen nem. Természetesen vezetékesen felismeri a gép.
A kontroller nagyon jó. Ugyanakkor nekem kicsi lesz... még gondolkodom, hogy mi legyen vele.
-
Quadgame94
őstag
Köszi mindenkinek! X10 lett végül, ha megjött írok róla pár sort.
-
Quadgame94
őstag
Sziasztok!
Keresnék PC-re egy gamepad-et. Lehet vezeték nélküli is és jó lenne 35 alatt megúszni. Mit szóltok ezekhez:
GameSir G7 HE
EasySMX X10
Predator PGR300Ami fontos, hogy jó fogása legyen, hall effect és az XAYB gombok ne legyenek olcsó hatásúak ha megnyomom.
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Mobilarena észrevételek, hibák, javaslatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Dell notebook topic
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest