Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
Igen, igen, igen. Legalább Codegen, vagy Azona táp. Mindkettő megbízható, halk. Nem annyira mint egy Enermax, de harmadába kerül. Nekem mindkettő volt, és ismerősök gépeiben mai napig működnek, gond nélkül. 235-ös Codegen táp 1998-as, most vettem vissza. Tökéletes. Nemtom milyenek most a Codegen tápok, viszont Azona Dtk-val azonos szinten van. Még a házaik is egyformák lévén ugyanazok. Szvsz minimum Codegen. Ennyit megér, hogy a működés biztonságos legyen. Erről az jut eszembe, amikor egy haver mondta, hogy gépet akar venni. Mindent kiválasztott, csak az alaplapot nem. Azt mondta, hogy az majd lesz valamilyen, nem számít. Alaplap, alaplap, mind egyforma. Mondtam neki buta vagy, erre beválsztott Acorp alaplapot. A gép 300 rugó volt moncsival együtt, már 2 éve. Végül mégiscsak vennie kellett új lapot, mert Acorp nagggyon gáz volt. Azóta is tökéletesen müxik az ASUS. Végső konklúzió: Nem érdemes a tápon spórolni, mert nem fogja tudni az ember, hogy ménemmegyez.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest