Új hozzászólás Aktív témák

  • Exodius

    őstag

    Nagyon naivak vagytok és tudatlanok.... :U bkercsonak részben igaza van.

    A minőségi zenehallgatás nem csak pénz kérdése, hanem érdeklődés, és igényé is. Ha van több százezer ft. iPhone-ra, meg mindenféle más szarra, ami jelenségtelen, akkor fejesre is kell, hogy legyen, még sincsen. Bizony: az emberek iszonyat nagy többsége szereti a zenét, de ugyanezen nagy többsége egy krajcárnyi pénzt sem tolna bele, hogy megtudja hogyan szólhatna még jobban a zene. Mert technikailag igénytelen. Látjuk nap mint nap mikor kimegyünk az utcára az embereken, akik zenét hallgatnak. Ez tény, kedveseim. A többség elvan a mobillal. Szerintem azt se tudják sokan, hogy mi a tököm az a DAC meg médialejszó.

    Tavasszal összejött egy maréknyi ember BP-n, akik érdeklődőek és audiophile-ek voltak. Mikor mondtam a barátaimnak, hogy voltam egy ilyen találkozón, akkor furcsállták a dolgot, hogy mekkora geek-dolog ez....mert őket annyira nem érdekli a technika apparátus, mint minket, akik ebbe jobban benne vannak.

    Meglátásom szerint a hifi 2019-ben egy viszonylag zárt és marginális kör lett és nagyon kevesen vagyunk. Megerősíteni lehet, a remény magjait elvetni szintén. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák