Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Nem titkos, csak nem tudtam, hogy ilyesformán tudtok segíteni
Köszönöm szépen. A cím: www.mlre.hu
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! FTP-vel kapcsolatban lenne egy nagy kérdésem. Megvan az ftp felhasználó neve és jelszava, de a kiszolgáló nevét a tulaj elfelejtette megadni. Arra kért segítsek kicsit rendezgetni az oldalát, meg is tenném, de így nehézkes kicsit. Hogyan tudnám a meglévő oldalról kideríteni az ftp kiszolgáló nevet? (sajnos nem ingyenes a tárhely, tehát a .atw.hu-nál az ftp.atw meg stb. próbálkozás nem jó. )
Válaszotokat előre is köszönöm! -
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Nekem nagyon kezdő kérdésem van. TC-ről teszek fel free tárhelyre cuccokat. Az a baj másoláskor/törléskor/letöltéskor is a TC időnként kiírja, hogy port parancs hibája. Ilyenkor, ha rákattintok, hogy OK, akkor folytatódik, kivéve feltöltésnél, ott utána megkérdezi, hogy feltöltési hiba. Folytatjuk?
Megpróbáltam passzív módot kipipálni, de ugyanazt csinálja, ha kiveszem a pipát akkor is.Van valami ötletetek? Eléggé megkeseríti a feltöltést, mert 3-5 percenként elakad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Politika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Home server / házi szerver építése
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest