- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- YouTube
- Videó stream letöltése
- Mesterséges intelligencia topik
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
zeon.hu #3151 üzenetére
Milyen módon volt/van beállítva a továbbítás? Mert akkor az életben fogja tartani a címet/fiókot. Azt kéne visszavonatni, de akkor már legyen beállítva előtte 2fa, mert ha nincs meg a titkos kérdés/válasz, akkor 90 nap, és auto törlés, és azalatt meg nem tudjátok hogy valaki belement-e vagy sem. -
ledgeri
nagyúr
válasz
zeon.hu #3149 üzenetére
Ha így is úgy is búcsúztatandó, és nincs benne ami kellhet, akkor csak 91 napig nem kellene belépni és törlődik. Viszont ha korábban volt beállítva valami, ami lehivogatással életben tartotta, akkor azt ki kellene kapcsolni (ha a frissebb 90 napos olyan mint a régi volt)...
Azt is hallottam, olvastam érv-ként, hogy nem baj, ha egy -egyébként jól levédett- emailcímet/fiókot nem törlünk, mert ha tényleg csak mi férünk hozzá, akkor jó indikátora lehet esetleges régi dolgok mozgásainak. Ha le van védve a böngésző akkor még rejtett pixelek betöltögetéséből sem tudják igazán, hogy mi megnéztük a mailt. (ez az érvelősi picit ellentmondásos, de azért van benne valami).Tényleg, hogyhogy "rég nem használt", de még is tudjátok, hogy feltörték... Mi tartotta életben ez alatt? Mióta nem használta? Hogyan értesültetek a feltörésről? Miért léptetek be most?
Egyébként én rákérdeztem még januárban a freemail felületén, hogy a 90 napos, és a felhasználó által kezdeményezett törlés közt van-e különbség.... E-hó elején írt vissza a rendszer, hogy " a probléma még fennáll?".... Szóval erről is ennyit egyébként...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest