Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz
spidersoft #1722 üzenetére
myvip. Ha még emlékeztek rá
-
TaaT
nagyúr
válasz
spidersoft #1722 üzenetére
"rájöttetek már, hogy hova nem kellett volna regisztrálnunk?"
Szerintem a freemailre.
Én is átpakoltam a gmail-re az összes regisztrációmat, oda mégsem jön a szemét.
Give them hell Ukraine!
-
devil-k
nagyúr
válasz
spidersoft #1659 üzenetére
Persze, nem 1 hét lesz. Rengeteg helyről összeírni, mi merre... de most már rászántam magam. Hamarosan új év, új remény.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz
spidersoft #1657 üzenetére
Én már nem csinálok ilyen trükköket. Elég volt ebből a moslék sz*rból.
- mozi bolondéria -
-
scarabaeus
őstag
válasz
spidersoft #1649 üzenetére
POP3 már van reggel óta, viszont ez a pár napos csak webmailes működése rávett, ugye, hogy ott nézzem, mi a helyzet. Láttam ott a spamszűrő beállítást is többek közt, de azt évekkel ezelőtt sem kapcsoltam be, mivel POP3-on nem venném észre, ha valami nem spam kerülne a spam mappájába. Most, hogy úgyis webmailen néztem, gondoltam, bekapcsolom, mennyire hatásos. Erre vagy két spamet fogott, de a mostanában jellemző keresztneves spamek közül meg egy sem jött. A spamszűrő nélküli másik freemail fiókra sem. El tudom képzelni, hogy a biztos spamet már előszűrik.
Quoth the Raven "Nevermore."
-
tomcsi23
veterán
válasz
spidersoft #1649 üzenetére
Nem tudom, miért gondolja bárki is, hogy a karbantartás egyenlő a minőségi(bb) szolgáltatásra törekvéssel
Emlékszem a régi szép időkre, amikor 5 MB volt a tárhely és ha olyanja volt, a levelek sem érkeztek meg. Nem késve, nem 1-2 hét után, hanem egyáltalán....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
spidersoft #1632 üzenetére
Köszi! Mint írtam, nálam is hasonló a helyzet.
Ja, a gmail az elég tuti. Gyors, és mindent tud, ami nekem kell. Most a yahoo-nak adtam egy esélyt, de egyszerűen lassúnak érzem, és valamiért a filter sem akar működni (bár itt lehet én nézek be valamit).(#1633) TaaT
No, igen, mindenhol fordulhatnak elő gondok, meg azért tegyük hozzá, hogy ez egy ingyenes szolgáltatás, de akkor is. Ez már ingyen se kell (annyira ...)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest