- Mesterséges intelligencia topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Hálózati / IP kamera
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 10
- Bitcoin topic
- ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Forza Horizon 4-et imádtam nagyon hangulatos volt, kicsit zavart, hogy a "rossz oldalban" vezetünk, de nagyon megfogott, és azóta látni akarom Edinburgh-ot élőben is
Bár 2GB-os GTX950-en kezdtem anno játszani, a grafikája még úgyis letaglózóan gyönyörű szinte filmszerű volt, remek szágulási éleménnyel. Azóta pedig a 10400F mellett már egy RTX3060 12GB van, így extreme beállításon megy, 60FPS-re lockolva tükörsimán.
Nekem kicsit túlságosan arcade, de ennek ellenére élvezetes játék. Mondjuk azért azt belevettem volna, hogyha összetöröd az autót (a törésmodellek lehetnének jobbak is), akkor javítási költsége legyen ,a pénznek eléggé kis jelentősége van a játékban.
Mindenképp mérföldkő volt számomra az autós játékok között.Aztán jött a Forza Horizon 5, ami Mexikóval hangulatos persze, de annyira nem fogott meg, meg javarészt a negyedik rész rókabőre, szóval itt elmaradt a sokkoló újdonság, és a grafika sem ütött akkorát mint az előző résznél. (korábban egyetlen Forza játékot sem láttam/játszottam) Párhuzamosan tolom a Forza 4-el (sokszor nem is tudom melyik autó melyik verzióban van meg hirtelen) de az ötödik részt még nem játszottam végig.
(Visszatalálós post is egyben)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest