- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Windows 11
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Fedora Linux
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mikrotik routerek
- Linux kezdőknek
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
válasz
floatr #28624 üzenetére
Nem feltétlen, de ha már az utolsó méterekig azt látom kiírva, hogy 1/2 vagyok, akkor legalább nyerhetnék néha... Na ilyen még nem volt láthatatlan ellen
Driftnél tényleg zavaró a sok füst mikor egyszerre megyünk sokan, de amúgy jó, tetszik, bár még csak pár futamot mentem.
Engem még az zavar, hogy Játszótéren (csapatkirály, zászlófutam..) jobb fent az eredményjelző kitakarja majdnem a fél képet... Most fejből nem tudom, hogy a 4-ben pontosan milyen volt, de ott nem volt ennyire zavaró. Legalább lenne valamennyire áttetsző.Egyébként ha már drift, azt hiszem, hogy az 5-ben is megtaláltam a kedvenc driftautómat (Trueno). Rögtön neki is álltam a driftzónáknak vele, egyből meglett mindegyik 3 csillagra (egyet kivéve, ahol négyszer futottam neki). Kár hogy csak 20 zóna van, még lett volna kedvem tolni.
Ha megmondjátok, hol tudom megnézni a már letöltött tuning megosztókódját, akkor megmutatom, hogy ki tudjátok ti is próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest