-
IT café
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepenzed
őstag
félreérted a funkció lényegét, Ez csak arról ad infot, hogy milyen matchmakingbe vagy. Neked nem lehet és nem is kell semmit állítanod, a játék dönti el, ha pc és konzol együtt játszik, akkor az erősebb, tehát a pc alapú matchmakingben veszel részt.
Az Xbox és PC cross pedig tudtommal még nem aktív. -
tepenzed
őstag
módosítani sehogy sem lehet, ez infó panel. Ha inveled pc-n a konzolos haverod, akkor pl átvált a szöveg cross paltformra, így tudod, hogy egyrészt a haverod aki belépett konzolon van éppen, másrészt ő is látja, hogy ki ellen fog játszani. Ez különösen a mobil verzió miatt lehet fontos majd.
-
KisTücsök
addikt
Akkor csak a szokásos csütörtök. Jó kis laggfeszt. Ha egyáltalán beenged a kliens.
Ez most volt két egymástkövető mecscen: Első házban lévő két láda: 1-1 nagy pajzs és 1-1 gránátvető. A következő meccsen: 1-1 bush és 1-1 crossbow. Semmi más nem volt egyik házban sem némi materialon kívűl.
Akik ellenem jöttek: shotgun, scar, m16.
-
NZKK
tag
Hátjó ggwp, részemről jelenleg játszhatattlan a játék, konkrétan 4 estből 1x nem enged építeni, noha a domborzat angedné. Ma elkezdte, hogy az itemeket nem tudom felvenni.
Nyilván arról már felesleges írnom, hg lövés közben random elkezd váltogatni a fegyverslotok között.
Elkeserítő és döhítő egyben, mert ezidáig nálam csak a célkereszt eltűnése jelentkezett, nagyonnéha. Erre most ennyi minden. Tényleg az utolsó két frissítés óta csinálja, de főleg ez az utolsó tett be.
Örülök ha másnak minden fasza.
-
-
-
tepenzed
őstag
"Yes, the battle pass will not be able to be purchased with V-Bucks for season 3, meaning you will just have to make a payment with your method of payment similar to purchasing the PVE content or when you actually buy Vbucks. They just allowed the Battle Pass to be purchasable with Vbucks for season 1 as a bit of an introduction to the system to people who may have stocked up on Vbucks and may have felt a bit shafted, or have earned a lot of Vbucks through PVE and wanted to try the system out."
-
KisTücsök
addikt
Egészen biztosan nem. Már a héten jönni fog gondolom az aktuális patchel. De szerintem majd kitalálnak valamit azoknak is, akik már maxosok, habár azon túl, hogy nem tudtak játszani ezen időszak alatt, más "kár" nem érte őket.
Kb erre számítottam. Egész jól kezeli eddig a játékot az Epic.
-
KisTücsök
addikt
ShadowPlay highlights.
Nagyszerű. Csak működjön is. PUBG-ben nekem akkor működik normálisan, amikor éppen jó napja van.
Hm... Ezzel a változtatással a Boogie Bomb kicsit "drágának" tűnik nekem. Helyette inkább vinnék olyat, amit eddig nem cseréltem volna le miatta. De majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Steam topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra Dual sim 512GB
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
- Apple MacBook Air 15" M3 Chip 16GB 256GB - éjfekete - bontatlan új - 3 év garancia
- I5-4460/GTX 1650 OC/16GB RAM/500 GB SSD
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 32/500GB RADEON PRO 5300M, ÚJ,GYÁRI AKKU, Üzletből, 27% ÁFÁS ár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest