-
IT café
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Exelsior
senior tag
válasz Franklin #12154 üzenetére
Nyilván ez is jó megoldás csak én már játszottam ahol limitált volt az építés és hidd el tök jó balance-t nyújtott. Pont hogy egy alap fedezéknek is kiváló és igy lenne értelme szét ütni a épületet vagy bármit. De tátogatom a két módot de a köztes nekem jobban bejött.
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
-
Spec
őstag
válasz Franklin #12648 üzenetére
A DX12 miatt biztosan nem lesz ilyen. Szerintem is a low quality setting, vagy performance mode lesz az.
Esetleg még a textúra minőség, élsimítás, és a 3D resolution opció levétele is.[ Szerkesztve ]
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
GEIL
addikt
válasz Franklin #12651 üzenetére
Szia !
Lépj át STW-be....ott a grafika beállításoknál van olyan hogy "grass" (Fű és aljnövényzet)....azt kapcsold ON-ra...apply. aztán gyere vissza BR-ba....állítsd fel EPIC-re a grafikát...apply....aztán manuálisan visszbutíthatod ahogy szokott lenni neked...meg fog javulni.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
addikt
válasz Franklin #12658 üzenetére
Szerintem beragadt valami es nem frissitette a texturakat. En is allitgattam pl. azon, hogy letoltse-e a HD textrurakat, de mivel mar le voltak a toltve (a jelenlegi maphez), ezert nem nagyon valtozott semmi.
Amugy 130-as szint korul jarok. Szombatig meg siman meglesz a 200, igaz? 😭
Oszinten szolva nem banom, hogy ez a BP nem lett kimaxolva, mert egyik skint se hasznalnam. Legalabbis ezzel vigasztalom magam. -
Spec
őstag
válasz Franklin #12762 üzenetére
És azt tudtátok, hogy a shockwave grenade simán átrobbantja a páncél falazatot? Én nem tudtam, egészen most pár nappal ezelőttig, amikor is bepáncéloztam magam, és valaki rám hajított egy shockwave grenadet, és úgy átszakadt a fal, mintha ott se lett volna. Kicsit meglepődtem a dolgon
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Spec
őstag
válasz Franklin #14142 üzenetére
"simán eldobom az arany AK-t egy szürke combat AR-ért, brutál jó az a fegyver"
Ez most komoly? Az a leghasználhatatlanabb fegyverek egyike a játékban szerintem. Konkrétan annyira hord felfelé, hogy ha a bokájára célzol, akkor talán eltalálod a fejét vele a 3. lövésre, de a többi már tuti a feje fölé a levegőbe fog menni. Nem kis munka célon tartani, de az meg a célzás rovására megy, hogy azon vagy hogy ne a levegőbe pufogtass vele. A damage az tényleg jó, csak nem találsz el vele senkit, főleg távolra nem. Közelre meg sokkal jobb egy SMG, vagy egy shotgun (pl. az auto shoti, vagy a two-shot)."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
.LnB
titán
válasz Franklin #14585 üzenetére
Valószínűleg azért, mert nem nagyon BR-ezek, és ilyen low skillre vagyok belőve.
Vagy, ami valószínűbb, hogy simán csak low skill maradt a végére, mert ha megnézed, full bokorcamper helyre szűkült a vége. És ezek a nyomik kicampelték az egész meccset.
Nem tudom. De valóban bénák voltak. Főleg az utolsó, már levegőben ki kellett volna lőnie az utolsó előtti kamehame alkalmával. De ő inkább elszaladt.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz Franklin #15351 üzenetére
Mintha magamat látnám. (csak én jobbképű vagyok)
De akkor ő nem botokat lő a te értelmezésed szerint ugye?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
stewe780
őstag
válasz Franklin #15351 üzenetére
Az igen, ráadásul pc-n, teljesen másik platformon. Egyet javítanak, kettőt rontanak. Annyira zavaró, futok, ugrok, csúszok, stb. a vihar elöl, erre gondol egyet és a futás helyett hadonászik a puskával, a vihar meg csak jön...
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
.LnB
titán
válasz Franklin #15808 üzenetére
Vagy vett még 25-öt és hármat lépett.
De 128-at is lehet venni szerintem.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Sirandrish
legenda
válasz Franklin #16210 üzenetére
Aki építkeni akart, az már játszott a játékkal évekkel ezelőtt. Ha nagyon bejön neki, akkor a mai napig tolja az illető. De az új játékosok java fixen a zero build miatt van, pl én is.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
őstag
válasz Franklin #17501 üzenetére
Sok minden nem változik a játékmenetben, ezért aki régebb óta vagy legalábbis pár szezon óta tolja , észre veheti hogy egy teljesen ugyanazon séma szerint zajlik minden. Hiába változik a map, jön újabb fegyver , jön újabb használati tárgy, záros időszak alatt beleszokik az ember , és nyomja ugyan úgy ahogy 10 szezonnal ezelőtt. Legalábbis én így vagyok vele. A körítés a terítéken igencsak változik, de az ízvilág szinte azonos marad jó egy ideje.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Exelsior
senior tag
válasz Franklin #21558 üzenetére
Mindig csinálja főleg driver frissítés után. utána már szépen fut.
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
Paadoxon
csendes tag
válasz Franklin #21579 üzenetére
Szia!
Olvasgattam, de érdemi infót nem találtam - vagy elkerülte a figyelmemAz már "megszokott" volt, hogy az első match esetén én estem ki utolsónak, addig a connecting-et néztem csak, framel, mint állat
.
De most ez valami más, kb. egy hete. Az FPS számláló felpörög 80-100 magasságára majd vissza 5-re aztán fel maxra, vissza... ekkor meg-megáll egy pillanatra, célzásra, vezetésre alkalmatlan az egész... -
Spec
őstag
válasz Franklin #21782 üzenetére
Igen, ezt már én is reálisabbnak érzem mint alsó szint, bár 8 Gbyte-tal már eléggé döcögős lehet a játék betöltése, mivel ennek a 3/4-ét kb. a rendszer megeszi már simán. A RAM-ból egyet értek, hogy 16 az alja, ha az ember nem akar eret is vágni közben
KISDUCK: Igen, egyet értek. A mostani felhozatalból talán egy i5 11400; 12400 a legideálisabb kategória, az 6c/12t. De ha a minimumot nézzük, szerintem 4c/8t is elég lehet, azt meg már tudja egy i3 10100 is. A régebbiek közül meg egy i7 6700 is elég lehet.[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz Franklin #22073 üzenetére
PS-en játszom, de elvileg nem platform hanem periféria szerint dobja össze az embereket. Egyébként most tényleg nekem is jobban megy, valahogy elveszettek az emberek ezen a mapon vagy nem tudom. Én meg mindent is kihasználok, de nem hiszem hogy ennyivel nőtt volna a játék intelligenciám csak ismerem a mapot.
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest