-
IT café
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Mauzes #50262 üzenetére
Kerestem, nem találtam
viszont ugyanaz a platform, mint a Mondeo és S-Max, szóval azt hiszem ez segíthet: [link]
Focus mk3 akkuval emlékezeteset küzdöttem, de saját kútfőből. Ott az volt a menet, hogy légszűrő fedél ki, szűrő ki, talán háza is teljesen ki (gyakorlatilag csak ki kellett pattintani óvatosan vagy hasonló, nem nagy ügy. Aztán egy nagy csatlakozó le - reteszelő kar volt rajta, saját magát tolja le/húzza be, csak maradjon tiszta és kész. Ezután ki lehetett venni az akkut körülvevő műanyag első részét, és úgy az autó eleje felé jött ki végülis az akku maga. Minden előtt a kihozott negatív kábelt leoldottam, szerelés után az az utolsó is. Kb egy PC szerelési műszaki érzékkel túl lehet rajta esni szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Ford Focus 1.6 ti-vct és-vagy Mitsubishi ASX 1.6 benzin eladó!
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus TUF FA507 Gamer Laptop! 2027.04 Gari. RTX 4050 / R7 7535HS / 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest