- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux haladóknak
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Videó stream letöltése
- Asustor NAS
-
IT café
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Üdv.
2018 focus, 20.000 km, nincs agyon használva, mint láthatjuk. Sajnos napi használatban sincs sokszor.
Start stopos
Gyári akku
Mindig kikapcsolom a start stopot indításkor, hogy kíméljük, amit lehet.
Most mégis kipróbáltam volna a S/S-ot, de már napok óta nem működik. Sose. Se melegen, se hidegen, se klíma nélkül, se egy órás kocsizás után, semmikor.
Egyik részben ugye örülök neki, közben meg szeretem ha minden működik.
Az aksi jól indít, azon nem veszek észre gyengeséget.Akinek volt ilyen gondja, annak a töltés megoldotta? Olvastam ilyet is, olyat is.
Reggel érdemes rámérni? Vagy az még nem jelent semmit önmagában?Gondolom úgysem cserélik garanciában, ha ez lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest