Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
renato
aktív tag
jó kérdés
én pl még az "artist" képeket én sem lőttem be, mert számomra sem világos mire, vagy hogy kell átírni, plusz annyira nem is fontos
mert most úgy van, hogy a borító jelenik meg a háttérben így is elég frankón néz ki.amúgy rock/metal/pop/ meg még electro zenékhez is talál általában dalszöveget, tök jó, hogy általában időzítettek is.
trance az egyetlen bibi. miért? mert van, hogy egy remixet mixel össze armin, vagy tiesto, aztán a szám címeket, előadót is lehet többen máshogy írják le, és igy már nem lesz találat.bár igy is elégedett vagyok, hogy a dalszöveg magától megy, nem kell semmit csinálnom, ha majd meglesz a cowon s9-esem, tök jó lesz néha azon is "olvasgatni" közben.
még mindig ezt a skint használom, "kétféleképpen".a library-t és mindent a fő mappámban rendben tartok. miért? mert regelve vagyok last.fm-en és szeretném ha ott is rend lenne
probléme akkor van, ha pl ezt akarom megnyitni:
"DJ Tiësto - 2008 - In Search of Sunrise 7 (Asia) [FLAC]"
vane gy ilyen könyvtáram az mp3-ban, de ugye majd minden számnak más az előadója az album hiába Tiesto-é. szóval ilyenkor eőadonként bontja szét, számonként ahogy írtátok. no problém, total commander nélkül nem is élek, megfogom azt a könyvtárat aztán behúzom a playlistre, aztán benn is van az összes szám.de majd még megpróbálom tuningolni, ha sikerült valamit alkotni majd írok még
most így néz ki: [link]jah és igen, még mielőtt valaki szólna, hogy a képen is csak párhoz talált dalszöveget közlöm a többi számot még nem indítottam el, azóta hogy fenn van a program, egyébiránt hozzájuk is találna.
[ Szerkesztve ]
-
G4bi89
senior tag
Közbe ez megoldodott.
Valami oknál fogva az update során átál portable verzióba - tehát a saját mappájából szedte az infókat és nem ahol eredetileg voltak a C.\Document & settings ...
---
Másik kérdésem az lenne most,hogy van olyan plugin (gondolom van) ami leszedése után lehet értékelni (pontozni) a számokat és mutatja is ?
Esetleg egy név is vagy link is jól jönne.Bár név alapján már megkeresem"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
Khaal
őstag
Tálcán azt írja ami az ablak fejlécében is láthetó, az pedig szabadon állítható:
Preferences > Display > Default User Interface > alsó részen Window Title sorba kell beírni a megfelelő kódot%list_index%
az amire neked szükséged van szerintem, simán csak bökd be a kód elejére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest