-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Tudtok olyan listát, hogy milyen filmek adták legjobban vissza, különböző évtizedek korhangulatát? Mondjuk 1930-tól, 1940, 1950, 1960...
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz fateless #39418 üzenetére
Köszi! Beírnám, néhány az különböző évtizedben játszódó filmet, amik nekem tettszettek. Köszönöm ha hozzáírtok.
1800-s évek, betyár világ, Talpunk alatt fütyül a szél, Rosszemeberek
1900-40 Oroszország, Szibériai borbély, Doktor Zsivágó
1920 Éjfélkor Párizsban az ilyen időutazó, "Vissza a jövőbe" filmek is tettszenek.
1930 Hannibál tanár úr
1940 Kabaré
1950 Tanú, Megáll az idő
1960 American Graffiti
1970 Taxisofőr
1980 Dögkeselyű
1990 Zimmer Feri
2000 BlöffAzt nagyon szeretem, ha az adott kor zenéi szólnak.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Olyan filmeket szeretek nézni, ami egy adott korszak zenéit, divatját mutatja be. Tudtok olyan oldalt ajánlani, ahol összesítve vannak az ilyen filmek (évtizedenként)? pl.
50' Cry-Baby, Abszolút kezdők
60' American Graffiti, Kvadrofónia, Wanderers, Stoned, Halálfejesek
70' Grease, Hair, Szombat esti láz
80' Mindörökké rock, The Commitments, Üvegtörők, Romper Stomper, Ez itt Anglia
90'Illetve bármi, ami ilyen, és tettszett nektek.
-
pinnacle
nagyúr
válasz Peterhappy #110895 üzenetére
Köszi! Amit mondtatok, egyiket sem ismertem. Persze bármilyen korszak jó. Style Wars kimarad a 80'-ból. Lehet a "Hasonló filmek" között kell keresgélni.
-
pinnacle
nagyúr
válasz baryll #110935 üzenetére
Köszi baryll, vond! Igen én ilyen a fiatalok életét bemutató, zenés filmeket keresem. Lehet az IMDb-n találok is ajánlót. Utcai bandák már megvan.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #110894 üzenetére
Punkról itt alapos összeállítás van. Tudtok olyan oldalakról ahol szintén ilyen összeállítás van, különböző korok zenéjéről?
Illetve nincsen Prohardveres film lista? Sok olyan film van, amiről csak hallottam, pl. A szibériai borbély, Taras Bulba. Na ezek sincsenek semmilyen listán rajta, nem is tudnék róluk. Mafabon még vélemény sincs róluk. Ezért lenne jó, valami olyan lista, ahol jó filmek vannak, de nem annyira ismertek.[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! A diszkó végnapjaihoz kellene magyar felirat, de nem találok sehol, csak angolt. Nincs valami program, amivel ekkora szöveget egyben le tudnék fordítani? Google, deepl nagyon lassan halad.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Ez melyik filmből van?
-
pinnacle
nagyúr
Melyik filmből van ez a jelenet ?
"War and Peace" 1965, ez meg is van, csak nem bírtam végignézni.
De ha van még ilyen báli nagy jelenet írjátok meg.
Amúgy is a kedvencem a Szibériai borbély, Tarasz Bulba, Tűzzel-vassal, Oroszországban játszódó régi filmek. Van egy olyan aminek a nyitó jelentében a tisztek az ablakpárkányon isznak, de nem jut eszembe a címe.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i7-620M I 6GB I 128SSD I 12,1" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L440 - i5-4200M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo E31-70 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" I HDMI I Cam I Win10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest