-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Sziasztok!
Nézegettem itt az emberkék toplistáját, gondoltam találok egy-két jó filmet, viszont csodálkozva tapasztaltam, hogy ez a film senkinek a listáján sem szerepelt. Baromi izgalmas film, megéri megnézni, mindenkinek ajánlom!
Illetve hasonlókat ha tudtok, akkor írjatok. Most is éppen filmhiány van. -
őstag
Sziasztok!
Szoktatok ide sorozatokat is ajánlani vagy annak van külön topicja? Nemrég kezdtem el a Suits című sorozatot nézni, és annyira megtetszett, gondoltam megosztom veletek is, hátha valaki kedvet kap hozzá.
Más kérdés:
Tudtok nagyon jó filmet, ahol a gazdagság a téma? Például, mint a legújabb DiCapriós film, a Wall Street farkasa.
Az már csak hab a tortán, ha épp azt meséli el a sztori, hogy hogy jutott az adott szereplő el odáig.
Ha nincs, akkor beérem a személyes kedvenc filmetekkel is, de valamit nagyon szeretnék nézni és ötletem sincs, hogy hol keressek jó címeket. -
őstag
válasz james001 #43882 üzenetére
Hú, ez jó sok film. Párat láttam is belőle. Enemyt múltkor fejeztem be. Nem volt rossz, de a Memento jobban tetszett. The Prestige-t láttam, Butterfly Effect hatalmas, nekem mind a három rész tetszett, a Man From Earth is nagyon-nagyon jó (soha sem gondoltam volna, hogy egy film, ami csak egy szobában játszódik, ennyire magával ragadó lehet.), Mulholland Drive-ot is láttam már, szintén tetszett, és akkor Upstream Color. Na ezzel a filmmel vagyok úgy, hogy számomra nézhetetlen kategória. Sajnos nekem ez már túl elvont, szinte csak random jeleneteket fogtam fel a filmből, fogalmam sincs, hogy mit akart közölni. A többi filmet, ha lesz időm, akkor megnézem majd.
Most fejeztem be a Lone Survivort. Heavy stuff azt mondom. A vége könnyekkel küszködős volt.
-
őstag
Na megnéztem a Mementot is, amit ajánlottatok. Nagyon-nagyon tetszett. Igaz, hogy 2-3-szor álltam neki, mert mindig éjjel jutott rá időm, aztán elaludtam rajt, de most letoltam az egészet egybe. Bátran ajánlom másoknak is, akik esetleg még nem látták. Ha ilyen kaliberű filmet tudtok még mondani, azt szívesen fogadom.
-
őstag
Donnie Darkot láttam már, és meg kell hogy mondjam nem tetszett igazán. Egyik barátom ajánlotta, nagyon dicsérte, de nem hozta azt, amit elvártam volna tőle. Nekem a Viharsziget végén sokkal nagyobbat koppant az áll.
Közben sort kerítettem az Enemyre, és jön többi is majd. Nem volt rossz film.
Spoiler
Végig azt hittem én, hogy skizofrén a srác és biztos ez fog kiderülni, de így is jó volt a vége. -
őstag
-
őstag
Sziasztok, valami elgondolkodtató, jó filmet tudtok ajánlani estére? Tetszett az Inception, Viharsziget, (lényegében az összes DiCaprios film ), Side Effect, Trance, ilyesmik. Valaki tud ajánlani?
-
őstag
Azt nem láttam, nem is szándékozom megnézni. Viszont nincsen tele olyan jelenetekkel, amik hihetetlenek ha erre gondolsz. Nézd meg, egy próbát megér, tényleg csak ajánlani tudom. Olyan pontos meg jó filmkritikát/összefoglalót nem tudok írni, mint itt a kollégák, de jó film és gondoltam megosztom veletek.
-
őstag
Snitch
Ajánlom a topiklakók figyelmébe a filmet. Szerintem nagyon jó. Végig pörög az egész, érdemes megnézni!
-
őstag
Most én is megnéztem a filmet. Zseniális. Nagyon gyorsan elrepült az a másfél óra. Jó volt tényleg a gondolattal eljátszani az egész filmben.
SPOILER
Kár, hogy a végén már mindenki elmegy, és csak a pszichológus jön rá. Én kíváncsi lettem volna még a többi szereplő reakciójára is.
SPOILERA másik film, amit itt valakinél láttam az a Mulholland drive c. film, amit egyelőre nem tudok hova tenni. Eddig még nem volt ilyen, de újranézős lesz, mert 1-2 részletet nem sikerült belőle megérteni.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla