-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz zolynet #1601 üzenetére
Én nem olvastam róla semmit szándékosan, nehogy ahhoz képest csalódás legyen. Csak beültünk minden előzmény nélkül.
Hiába a jó mozi, D3D, jó kép, jó hangok, a kényelmes szék, én is a végét vártam.
Eszméletlenül bután viselkednek a szereplők, gagyi, klisés karakterek, jelenetek. Egybilliós projektre agyhalott punkokat összeválogattak. Tele buta, idióta, értelmetlen, érdektelen párbeszédekkel. Olyan érzésem volt, hogy néhány látványos jelenetet, ötletet meg akart mutatni a rendező, minden más meg csak közé lett hányva, hogy ki legyen töltve a moziidő. Tele van aránytalansággal, logikátlansággal, elnagyolt a történet, lényegtelen, élvezhetetlen részek kaptak túl nagy szerepet.
Pedig rossz hangulatom nem volt, nem szoktam túl kritikus sem lenni, de ez kritikán aluli volt. Meg nem bántam, csak sajnáltam az elbaltázott lehetőséget.
Volt pénz rá, a látvánnyal, atmoszférával sincs gond, lehetett volna sokkal jobb egy B movienál profin megcsinálva.[ Szerkesztve ]
Thank you to god for making me an atheist
-
-
dokee78
félisten
válasz zolynet #28720 üzenetére
Bizony nem rosz,de nálam 8-as volt.
-
Huma
addikt
válasz zolynet #40796 üzenetére
Ennek nem sok értelme lenne. Hozzászólásonként elrejteni a hozzászólásokat?
Olyan kellene inkább, hogy az illető profilján lenne két plusz gomb. Az egyikkel az aktuális topicban lévő hozzászólásai válnának láthatatlanná a másikkal pedig az egész fórumban láthatatlanná válna.(#40801) devil-k:
Az legutóbbiakra gondolsz? Azokat sajnos nem tudom a héten megnézni mert elfelejtettem elhozni őket.
A többi nem volt rossz.[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
HuMarc
veterán
válasz zolynet #40811 üzenetére
Elvileg (mondom, nagyon kevés a konkrétum, és tavaly decemberben lett utoljára pedzegetve, akkor is általam, ha jól emlékszem) valamikor lesz ilyesmire lehetőség, plasztikkártyával (elvben kedvezmény bizonyos helyeken), meg fórumos extrákkal (reklámmentesség, Ignore, stb.), meg exkluzív nyereményjátékokkal, miegymás, és az ára 6000 Ft/félév. És talán a RIOS6-tal fog érkezni.
ON: Végre valami jó film? A Holnap határát valószínűleg megnézek moziban. Mondjuk nem tudom, hogy érdemes-e, az Oblivion viszont tetszett, ez alapján... Majd meglátjuk. Amúgy szvsz elég gáz, hogy hetek két hónapja nem voltam moziban, nézhető film híján.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz zolynet #43350 üzenetére
ja, volt nálam is azért jó pár pillanat, amikor kicsit már kezdtem fészkelődni, h nna akkor most már történik is végre valami?.. de egyébként azért unalmasnak nem mondom, annyira azért nem hagyta el magát a dramaturg h unatkozzon az ember.. nna persze, ha nem huma
kicsit erőteljes volt igen az is, ahogy ugatnak vissza folyamatosan a cops-nak, de aztán franc tudja.. nem éltem még friszkóban, nem lehet tudni, hogy viselkednek ott valóban a feketék éjszaka, ha lekapják őket a zsaruk. főleg, ha még alapvetően ártatlanul is. biztos van ott lázadozás
mint ahogy volt is, hiszem ezek a dolgok megtörténtek. ..sajnos -
Froclee
őstag
válasz zolynet #73092 üzenetére
Southpaw spoiler
Ez volt, amit én se értettem. Mondta neki 50cent, hogy adja el a cuccait, mert csak úgy húzza ki.
Viszont szerintem nem eladta, hanem a bank zálogként behajtotta őket. Szóval egyetértek veled, mert ettől független szerintem egy milliomosnak több pénzének kellene maradnia, minthogy egy legalja dzsumbujba költözzön. -
marilllyo
veterán
válasz zolynet #88759 üzenetére
Most fejeztem be a Víkendet. Nézhető. Valahogy a fordulatok nem ültek annyira benne. Főleg a végén....Ettől függetlenül jó. Dorka pedig zseniális színésznő..
Ha nem is tökéletes a film...én azt mondom, hogy most a magyar filmipar egész jó irányba halad. Hála az égnek nem erőltetik már ezt a Fenyő+Gesztesi+Csányi idióta gagyi vígjáték vonalat.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest