- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz littlelion21 #177 üzenetére
Nagyon látványos. Remélem nem lőtték el az összes puskaport.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz littlelion21 #182 üzenetére
Esélyes a 3 cici.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
Komoly érvek!
Idővel benő a fejed lágya és rájössz, hogy az Avatar képi világa ugyan rendben van (mert újdonság a maga nemében), de a történetét ezer meg egyszer elsütötték már, vagyis gagyi és bugyuta.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
Ebben nem értünk egyet: míg te a szenzációs, egyedülálló látványvilág előtt hasra esel, de közben elismered, hogy a film egy közepes történet egy közepes tanítani valóval. Addig nálam - mint már írtam- az előbbi valóban egyedülálló, de utóbbi miatt lesz gagyi és bugyuta. Cameron egy kicsi kis eredetiséget, nem várt csavart se mert beletenni, maradt a jól bevált klisék halmazánál.
Másképp mondva neked bármilyen szenzációs, egyedülálló látványvilág és egy közepes történet egy közepes tanítani valóval kombinációja jó film. Akárki akármit is mond.
Még egyszerűbben: tök mindegy miről szól a film, ha ilyen a képi világ, akkor az neked jó film.Nincs ezzel gond, nem vagyunk egyformák. Épp ezért itt és most tényleg hagyjuk abba. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Blitz egynek elment, igazi Statham film, ezért: 6/10
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Amerikai pite: A találkozó: unalmas, értékelhetetlen.
-
leslieke
Jómunkásember
A Skynet azért küldi vissza a terminátort hogy elintézze azt az embert aki miatt kialakulhatott az emberi ellenállás. Viszont ha nem küldi vissza a terminátort akkor se ellenállás se Skynet nem jött volna létre. Magyarul a Skynet megteremtette önmagát.
Nem! Látszik, hogy nem láttad a T3-at, vagy nem figyeltél. Abban elmondják, hogy a T2-ben a terminátorok megsemmisítésével csak elodázták a Skynet megteremtését, mivel azt Robert Brewster és katonai csapata mindenképp megalkotta volna. Azaz az ítélet napja és a gépek elleni háború elkerülhetetlen.
-
leslieke
Jómunkásember
A keményfejű még mindig a nézhető filmek közé tartozik.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz hoffman_ #393 üzenetére
Most értem a Bűnvadászok végére: "Te mond azt,hogy rabló támadás a te hangod mélyebb"
-
leslieke
Jómunkásember
Dehogy, öreg vagyok én már ahhoz, hogy újak legyenek ezek a filmek. De pont úgy vagyok én is, ahogy írod is: Ezeket a filmeket akármikor újra tudom nézni őket. Örök klasszikusok.
(#403) Huma ezek a filmek szórakoztatnak és szerintem ettől jók.
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Milyen filmek várhatóak ebben a hónapban moziban? Van egy rakás ingyen jegyem, el kéne használnom.
-
-
leslieke
Jómunkásember
Nevem: Senki Hill és Fonda alakítása remek.
-
leslieke
Jómunkásember
Haywire gyenge és unalmas. Előzetes alapján jobbnak ígérkezett.
-
leslieke
Jómunkásember
A Moon érdekes volt, ellenben a D9-el.
littlelion21 nekem azokkal sincs bajom. Ebből is látszik, hogy nem vagyunk egyformák.
madgie retekklubot csak F1-et miatt néztem, ma már azért se. Sőt tv csatornákat csak a sport miatt kapcsolom be.
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz FireKeeper #614 üzenetére
De.
-
leslieke
Jómunkásember
A mészárlást azért nem tartom reálisnak mert idegen intelligens lényekről van szó és sokkal több figyelmet kapnának mint bármelyik emberi nép. (kivéve ha USA-ról lenne szó)
Szerintem meg az emberi faj többi része is lazán lemészárolná az idegeneket, ha arra kerülne sor, ez nem USA-specialitás. A saját fajtánkat se kíméltük/kíméljük, majd pont az idegeneket dobálnánk kézigránát helyett csokigolyókkal.
-
leslieke
Jómunkásember
Nyomós ok kell, tessék: az idegenek el akarják foglalni a Földet, le akarják igázni (rabszolgasorba hajtani, rosszabb esetben kiirtani) az emberiséget.
És különben is, szerinted mennyiből tart nyomós okot kreálni?? Erre jó példa az általad is emlegetett USA utóbbi háborúi.
-
leslieke
Jómunkásember
Az emberen van a hangsúly. Egy idegen lény teljesen más bánásmódban részesülne ill teljesen máshogy állnának hozzá az emberek.
Naiv gondolatok és naiv hozzáállás, az ilyen embereket az elsők közt mészárolják le.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Psychonaut #680 üzenetére
Ebből a könyvből készült: [link]
Már nagyon vártam a megjelenését.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
Prometheus: 8/10. Jöhet a folytatás.
-
leslieke
Jómunkásember
John Carter 6/10, még éppen beleesik az egyszer nézhető kategóriába.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyors microSD kártyák a PNY-től
- Netfone
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest