Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz ígyvanferi #80284 üzenetére

    Igaz, nemzeti identitástudat minek is nekünk, elvégre mik vagyunk mi a nagy nyugathoz képest...
    Gyorsan vegyék is le mindenhonnan a székely a magyar és az Árpádsávos zászlót is, helyére menjen valami fehér-kék és sárga kék csillagos.
    Büszke film sem kell, sőt a hagyományőrzés is hülyeség, foglalkozzunk inkább azzal amihez közünk sincs.
    A gyerekeknek az iskolában is majd a saját történelmünk helyett tanítsák nyugodtan a "mindenki legnagyobb tragédiáját". De ez már el is kezdődött, mert volt a kezemben olyan középiskolás történelemkönyv amiben trianon és 56 összesen 2 oldalt kapott, míg a holokausztról és körítéséréről 4 oldalon keresztül ömlengenek.
    De hogy ne csak haza beszéljünk, voltak hasonlóan nagy tragédiák, és valahogy azon nem kötelező a világnak siránkozni évszázadokig, de még csak nem is foglalkoznak vele.

    Engedtessék meg hogy a saját népem tragédiái jobban fájjanak és a történetünk is jobban érdekeljen. De még Róma és a görögök is sokkal inkább izgatnak...

    A nemzeti öntudat, a magyarságtudat (szerinted nagymagyarkodás) lenne fontos, és akkor talán nem a híg fos nemzedéke nevelődne a szabadosságelvű szemétdombon de nagy mellénnyel.

    Szeretnék látni magyar embertől, magyar filmet és magyar történelmi eseményről, de legalább ilyen minőségben. És/vagy kéne már egy olyan is amiben azt is felvázolják hogy azóta hogy alakult a sorsuk amolyan jóvátételként, a befolyásukról és hogy mit tesznek a hazájuk környékén.

    madgie: Akkor gondolom a kvantumfizikusok inkább végtelenítve nézik ezt a díjnyertes csodát. De ostobák a nemzeti érzelműek...

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák