Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hálózati / IP kamera
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Microsoft Excel topic
- Total Commander
Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
UP! kéne egy fan controller
-
ToBeY
nagyúr
ja most nézem 5000ért árulod nem thx :))
-
ToBeY
nagyúr
Én valami olyasmire gondoltam hogy pl a cpu cooler-t beálítom 2500rpm-re ha nincsen teljesítmény.és ha játszok akkor vissza 5000RPM-re nem a voltokal izélni
-
ToBeY
nagyúr
Ahh ez nem tetszik,mert csak 3 állása lehet a ventinek,olyan kéne amit lehet rendesen tekergetni
-
ToBeY
nagyúr
Up!
-
ToBeY
nagyúr
És most jön a kérdés van-e eladó valakinek?
Valami egyszerűbb is megfelelne!
[Szerkesztve] -
vfo7
senior tag
Nekem egy Thermaltake hardcano 6-om van, amiben van 1 db. 3 állású kapcsoló a ventinek. 3 venti lóg rajta: táp, előlap, hátlap és egyszerre lehet őket szabályozni. A tápé 0,15 amperes, az előlapi és a hátlapi pedig 0,08 amperes, ami azt jelenti, hogy a tápventi a legkisebb állásban kb. 1300-at pörög, a másik kettő ugyanott kb. 1100-at. Szinte mindig minimumon vannak, csak akkor kapcsolom középállásba, ha sokáig renderelek. A procit (2,4 B@3100)egy köcsög-zalman (7000 alcu) hűti szintén minimumon. Ennek következtében a gépből gyakorlatilag semmi nem hallatszik, még az éjszakai nagy csendben sem. A módszert másnak is merem ajánlani.
[Szerkesztve]Aki csak a lábával siet, hibázik.
-
CDColt
tag
Még egy dolog. A tapsztalat azt mutatja, hogy azért állandóan nem buzulja az ember a panelt (kivéve az első 3 napot :) ) Utána beállítod minimumra aztán kész. Max ha tuningolsz vagy nyomod a 3D-t, akkor feltolod maxra. Ezért is jobb az 1 potméteres, ugyanis nem nagyon van olyan szitu amikor pl. a CPUt nagyon kell hűteni de a házat vagy VGA.-t nem. Vagy mindent vagy semmit.
[Szerkesztve]Computers are like air conditioners... can't get job done if windows are open...
-
_Volkovy_
nagyúr
Ha csak ventiszabályozás kell,a Vantec panelek is jók..Meg tök bubin világítanak :))
-
CDColt
tag
Elég sokat nézetm utána ezért tapasztalat alapján írom a következőket. 2 fan controllerem van. Egy Aerogate II (5.25, LCD kijelző, 4 temp, 4 venti) és egy noname (floppy hely, 3 állású, 1 potméter, 4 venti, 1 temp).
Az Aerogate gyonyörű de szerintem nem praktikus. A szöveg a gombokon nem áttetsző, azaz sötétben (és mi mikor ülünk gép előtt ha nem akkor?) nem látszik. Állandóan négykézláb kell nézni, hogy mit állítasz (földön van a gépem). Még egy hiányossága, hogy a potmétere körbe-körbe megy, azaz nincs ütközési pontja, fogalmam sincs, hogy most min vagy max állásban van - max az LCDről olvasom le (négykézláb).
A másik viszont ''ronda és finom''. Brutál egyszerű, de működik. Svájcban vettem kb.3eFt összegért egy MediaMarktban.
Ami még jó az a Thermaltake cucc, érdemes utána járni. A Zalman is so-so.Computers are like air conditioners... can't get job done if windows are open...
-
ToBeY
nagyúr
Nem szeretnék nyitni még1 topicot hogy fan controller-t keresek,szal nem lehetne átrakni a hardware piacba ezt?
Ja és UP!:B -
ToBeY
nagyúr
Ha van valakinek eladó pls írjon!:U
[Szerkesztve] -
Savatage
csendes tag
Használt már valaki beépíthető fan controllert.
Mlyen tpust érdemes venni és milyen ventillátort?
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest