Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- JavaScript topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueboi69
senior tag
Jól kezdődik ez is.
Nekem ennél meredekebb volt, mikor elküldtek a T-betűs kéklogós mobilszolgáltatóhoz, pont 2-2.5 éve, hogy hát az előző üzemeltetés cége becsődölt, a dolgozókat nem fizették, akik bosszúból nem működtek közre. Annyira nem, hogy az átadni vélt dokumentációkat törölték, vagy beletöröltek, vagy csak simán teleírták fals információkkal.
Volt rá igéret, hogy aki linuxos ember volt, az majd segít, aztán 3-4hét keresgélés után végül felvette a telefont és közölte, hogy ne zaklassuk, nem akar és nem is fog segíteni semmiben.
Namost így, ilyen feltételekkel, kellett átvenni a rendszert, arra a rövid időre, amíg a szerbek át nem veszik. Namost ők nem tudnak magyarul. Angolul valamennyire. A kapott magyar managerek is valamennyire, és a kettőből olyan halandzsa jött össze, hogy nekem fizikai fájdalmaim voltak hallgatni az "angol" meetingeket...
Szóval pár hónapot le kellett ott húzni, mindenféle átvételszerűség besegítésére, de gyakorlatilag sötétben tapogatózás volt. Aki a legjobban ismerte az infrát, annak még a próbaideje sem járt le...
Éshát nem egy garázscég méretű helyről beszélünk. -
Jahno
veterán
"rengeteg cég- és termékspecifikus dolgot is fel kellene szívnom, amibe még bele se kezdtem."
Ezzel én is így vagyok, fele ember nem is foglalkozik velem, csak sodródom mindenfelé és még infót gyűjteni is nehéz. Vagy itt vannak a megszokások, ami rutin és állandó azt kiveszik a kezemből és csinálják, közelébe sem férek. Más apróságnak kinéző megfejthetetlen barmoságot meg idetolnak és oldjad meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest