Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
npera
addikt
válasz blueboi69 #90157 üzenetére
A whooppal beltérben és simán STAB-módban nyomom. Akkor oldalkormánnyal belépem a kanyarban és ellentartok csűrővel, aztán szépen kanyarodik.
Rendes kwaddal kint meg ACRO, de mellé AIR is. Úgy van beállítva (Nova mondta, nem én vagyok ilyen okos), hogy a 3-állásún balra első állás STAB, mert úgy könnyű leszállni. Második állás ACRO. Harmadik állás meg ACRO és AIR.
Be lehet állítani permanent AIR-módot, de úgy leszállásnál nem tudsz ténylegesen leszállni, mert amint megérinti a talajt a kwad felpattan. Ezért úgy szoktak ilyen pilóták leszállni, hogy kábé 10 centi magasan lebegésből disarm. Magas fűben is jó módszer, mert szépen beletottyan a fűbe és nem erőlködik a fűnyírással.
Aki pedig kezdő és bohó az még kábé 50 k/h sebességnél 5 méter magasan nyomja a disarmot, aztán hengerbucskázik a kwad a fűben. Ezt csak a DRH-s admin srác videójából idéztem, én még nem mertem ilyet kipróbálni.
A touchscreen és a kontrolleres irányítás kábé annyira releváns egymáshoz, mint egy rendes pillangós mechanikus Cherry billentyűzeten gépelés (vagy Gabibácsi esetén C64), és egy iPaden tapicskolás. A kontrollerrel tudsz egy idő után izom-memóriát is generálni, az érintőképernyő inkább csak játék. Sajnálom, Gabibácsi, de ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest