Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
-igu-
addikt
válasz ncc1701 #54399 üzenetére
Vagy csak egyet, de azt rendesen
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Jahno
veterán
válasz ncc1701 #54392 üzenetére
Máshol ez a 100% kisebb arány, de még mindig az van, hogy amit lehet minimalizáljunk, Majd naponta kétszer leírjuk, még a beszélő doboz is bemondta. Idővel biztos megérted, júzerek már csak ilyenek.
Nem, nem a buszsofőr és a boncmester fog otthon dolgozni. Más 10ezrek meg igen.
-
-NoVa-
addikt
Van egy kollégám, annak mindig hegesek a karjai, folyton esésből gyógyul, vagy 5+ éve mióta a cégnél van. Én meg valamikor 2005 táján estem egyet váratlan kormánytörés miatt, amúgy nem szokásom, pedig elég sok időt töltök 1 keréken gurulva, vagy levegőben, vagy csúszva, ha épp bringázok. Ember válogatja.
-
ncc1701
veterán
válasz ezittketto #54386 üzenetére
Azon én is röhögtem. Amúgy én a könyökömmel bököm le a csapot. A kinyitás értelem szerűen kézzel történik.
De elvileg egy bizonyos mennyiségű vírus azért kell ahhoz, h megfertőzödj, 1db-tól nem lehet megbetegedni. -
ezittketto
tag
válasz ncc1701 #54230 üzenetére
Itt a végén nem követ el egy szarvashibát?
Én ezt úgy szoktam, hogy a mosás végén nyúlok a papírtörlőhöz és azzal zárom el a csapot, amit mindenki összefogdosott. -
-NoVa-
addikt
válasz ncc1701 #54378 üzenetére
Ha nem tűnne fel, ott már felfutott a probléma a távoliból a baszottnagy egész népet érintő, az egészségügyüket totálisan bedöntő rettenetbe. Itt meg nem hiszti van, hanem megelőzés, mert a mi kórházaink egy átlagos keddre sincsenek rendesen felkészülve.
Igazából itt pont emiatt a bringát, autót, gyaloglást, rollert, görmindent, közlekedést úgy ahogy van tiltani kéne, meg a háztáji balesetelet is.
[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
válasz Gabibácsi #54370 üzenetére
Dehogynem. Ide lett belinkelve, h az olaszok-spanyolok betiltották a bicajozást, mert
terjeszti a a bicajos a qrva vírustha elperecel a bicajos, akkor a dokik nem tudnak még azzal is foglalkozni. Gondolom sok rutintalan ült rá 20 év kihagyás után, félig bebaszva.[ Szerkesztve ]
-
npera
addikt
Teszteltek koronából kigyógyult betegeket a városi kórházban és találtak antitesteket a vérükben korona ellen. Úgy tűnik, hogy működik a dolog, ha van ideje a szervezetnek rá, akkor ki tudja dolgozni az immunitást későbbre.
-
Sipi-
őstag
válasz ncc1701 #54355 üzenetére
Méretben sem elég. Csak sulijáratra éppenhogy elég, de az most nem sok van. Ha majd egyszer megyünk városon kívülre is, netalán nyaralni (szállások le vannak foglalva, a május 1-ei hétvégét már átrakattuk őszre), akkor kell a nagyobb kocsi.
2 felnőtt, két gyerek, sok a cucc.https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
Jahno
veterán
válasz ncc1701 #54368 üzenetére
Akkor majd 1 hónap múlva újratárgyaljuk, de akkor legyen X hónap, ahol X nagyobb vagy egyenlő 1nél. Mindezt a természetes számok halmazából (ami pozitív egész vagy nem negatív egész szám). Mennyire írjam körbe a jelenlegi helyzethez képet? Ebből kiindulva ha úgy adja ki, akkor az 5 napos karantén az akár végtelen napig is tarthat
-
Jahno
veterán
Idehaza érződik a netes forgalmon, hogy döcög ha kell, még az ssh meg hasonlók is berángatnak.
Viszont élesztőben újféle dimenzókat látok, ott a kimért felvágott, saláta, satöbbi, mellette tömbben az élesztő és "hány dekát adhatok?". Aztán szépen levágják, papírba teszik.
-
ncc1701
veterán
-
-
npera
addikt
-
-igu-
addikt
Én berendeltem készletsöprésből két elektromos biciklit féláron.
A Micra most volt műszakin, szerelő szerint jó 3 évig nem kell aggódni nagyobb kiadás miatt. A Qashqai júniusban esedékes műszaki vizsgája elvileg problémamentes lesz, szinte még új autó.
Házat nem veszünk most mégse, mennek szépen lefelé az árak, kivárunk.[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
-
Jahno
veterán
válasz Gabibácsi #54342 üzenetére
Igen, mert szerződéses még sokba sem kerül, legtöbbet egy tollvonással meg lehet szüntetni. Aztán majd felvesznek valamit. Kíváncsi lennék most mennyi csomag megy át, de őszre/karácsonyra összeszedheti magát a cég. Ott eleve sok volt a részmunkás/4-6 órás, gondolom fele ezeknek is ment a levesbe rögtön. Ezek meg mindenhol összeadódnak odafent, ha kisebb a GLS/posta forgalma, szállítás után sem csengetnek be annyit az államnak.
-
FőDudu
veterán
válasz Bujdy81 #54343 üzenetére
Valoban. De igy kezdodik az ellatasi valsag....
Eloszor csak az import cuccok. Majd a belfoldi.
Vegul mar tenyleg hatosagi kontroll kellhet...Remelhetoleg nem jutunk odaig.
Beugrottam ceghez, biztioron kivul nincs mas az epuletben.
Hazafele megnezem van-e meg Barilla szosz ;)
Autok nem igazan vannak, minden kihalt.FőDudu
-
Gabibácsi
őstag
jaja, én kontraktor vagyok, én leszek az első aki repülök kb
amúgy az új projekteket lelőtték azonnal, a miénk viszont kulcsfontosságú lett, hirtelen kinyomni még tizenvalahány piacra, szóval tennivaló lenne rendesen
a főnököm meg idióta teljesen, lassan kicsorbul a bili tőle...Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.
-
-
Jahno
veterán
válasz blueboi69 #54337 üzenetére
Úgy hogy közben a fele világ tönkre megy benne és nem kicsit basz oda a gazdaságnak, ami az általános jólétet meg közhangulatot is megváltoztatja, aztán majd ráfogják az amúgy is utált akármilyen kormányra és elindulhatnak az utcai harcok.
Hümm, most belegondolva ilyen volt is már másfelé olyan sztori, hogy hiány lett és elnök szépen kötelezte a pékeket a minél hosszabb nyitvatartásra, nyomott árakra. Többféle verzióból ugyanaz a vezetés semmiképpen sem jött ki jól. A felhasználk meg szintén nem.
Egyik melófelvételin azzal is érvelt a HRes, hogy elmúlt években nőtt a piacuk, az emberek enni mindig fognak, cég megítélése is jónak számít a vásárlók/piac szempontjából. Aztán majd amikor az aktuális felvásárlási hullám után csak a minimál dolgokat viszik és semmi dőzsölés, minőségi felvágott, +2 joghurt, akkor majd valaki lehet ott is megvakarja a fejét.
-
Sipi-
őstag
válasz blueboi69 #54337 üzenetére
Más kárán gondolom
Nekünk is kellene a Yaris mellé valami. Ha legalább Corolla lenne, akkor már ellennénk egy nagyobb tetőbox-al, de a Yaris kicsi és gyenge is, szóval muszáj egy nagyobb kocsi mellé. De egyelőre nem nézegetek, nem akarok emberekkel találkozni.[ Szerkesztve ]
https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
Jahno
veterán
válasz Frawly #54294 üzenetére
"Szóval nagyon valószínűtlen, hogy az emberek nagy része elvesztené a munkáját, akár csak 6 hónapra is. Persze, vannak, akik elvesztették máris, tudok róla, de még elenyésző szám."
Erre az elejént írtam lassan kb. 2-3 hete, hogy nem ilyen kerek. Dől-borul itt majd minden, sorban kapják a fizetetlen szabikat, kényszerszabit, közös megegyezést. Kisebbek is szopnak, de most a turizmus/reptér/étterem/imttoménmilyenszolgáltatóipar viszi magával amit kell, mindenhol faragnak lefelé. Rendezvényes cégek húzzák magukkal a kajapija vonalat, biztiőrséget, összes kis- és magánvállalkozós technikus akárkit, lízingautót, mindent ami befér egy halmazba, piramisba, dominós borulós elméletbe akiket páran tartottak fent. Valahol most a előbbre hozták a karbantartási időszakokat és valamit mókolnak, de azért a nyári nagy fesztiválok ideieglenes munkásai, egyetemista ismerősök az alkalmi dolgaikkal azért már egyben nem biztos, hogy elhanyagolható mennyiség.
Azt sem mondhatod, hogy átpozícionálódott a piac, mert nincs merre.
-
npera
addikt
Autóból ilyenkor csakis V12-est, mert most olcsó a benzin. Egy CL600 például.
-
Jahno
veterán
válasz blueboi69 #54328 üzenetére
"úgyis kell venni autót anyának, hátha lemennek az árak."
Ilyen áron? Fotós cuccok is le fognak értékelődni, de inkább kibírtam volna még pár évet valami szarságra. Lesz itt még sokféle téren meglepetés, hogy mi értékelődik fel vagy le. És milyen irányba lesz kereslet.
-
Jahno
veterán
válasz Gabibácsi #54302 üzenetére
Na majd megismerjük mi az a szopószorzó és nélkülözés. Ismerős leveleiből néha raktam el részleteket, most akkor elő lehet venni:
"1 kg rizs, cukor, olaj, liszt, kávé megszerzése (ha szerencsés vagy) 5-6 óra sorbanállás. Egy héten csak egyszer vásárolhatsz, amire a személyid végződik. Én csak kizárólag csütörtökön mehetek. A boltok előtt hajnal 3-kor már ott várnak az emberek, hogy ha kinyit be tudjanak jutni. A kezedre filcctollal egy számot fest a csendőrség, hogy hanyadik vagy a sorban."
-
blueboi69
senior tag
válasz ncc1701 #54324 üzenetére
Mi már vagy 2hete nem járkálunk emberek közé, max én megyek el heti 1x boltba. Ma elmentem spar-ba, 8an voltak összesen Sikerült is tartani a 2m távolságot mindenkitől.
Hátha elhal a vírus és lesz vakcina, mire elérne.Ebben igazad van, ha sokáig kitart a vírus, akkor begyűrűzik a válság mindenhová.
Egyelőre az informatikában dolgozók még jól vannak melóval. Én kivárom, hogy tényleg kicsit odabasszon a vírus a gadzaságnak, úgyis kell venni autót anyának, hátha lemennek az árak.
Tegnap volt cikk, hogy a használtato.hu látogatottsága 40%-ot zuhant.Benzin ára is drasztikusan esett, most lenne jó kirándulni vagy nagyobb mennyiségben tárolni. Kár, hogy nincs hol.
-
FőDudu
veterán
válasz Gabibácsi #54320 üzenetére
Es akkor meg nem beszeltunk a rizs helyett kukoricakasa (erdelyi?), daralt hus helyett kacsamell, rizs helyett arpagyongy stb. iranyzatokrol....
Ahany haz, annyi szokas...
Jah, anyosom csak gombocot csinal ( nem gongyoli kaposztaba) es savanyukaposzta agyon van. Viszont kicsit paradicsomos es kurvajo.
FőDudu
-
ncc1701
veterán
válasz Gabibácsi #54319 üzenetére
Ha az emberek otthon maradnak, akkor nem termelnek/dolgoznak. Ha nem termelnek, nincs fizetés. Pénzük félre téve nincs, tehát nem fognak tudni kaját venni. Ergo úgyis ki kell majd menniük. És most röhögsz, h nálatok minden ok, de globalizáció van, olyan nincs, h idővel nem érne el ez mindenkihez. Lehet, h valakihez később fog elérni, de abban biztos lehetsz, ha elég sokáig húzzák, akkor itt tényleg mocsok nagy válság lesz.
-
Jahno
veterán
válasz Frawly #54294 üzenetére
"Persze, ez azzal járt volna, hogy több ember fertőződik meg, de azt kell érteni, hogy így is meg fognak."
Cégeknél elég pár beteg és az egész cég feldől 1 hét múlva. Aztán vakarhatják a fejüket, hogy kinek adjanak extra pénzt. Odahaza minimálisat találkoznak és nem csapaton belül esnek szét, aztán távolról is tudja tolni a szekeret. Napi több 100 ember helyett alig párral találkozik.
-
Gabibácsi
őstag
Tessék, és még én vagyok multikulti.
Annó voltam sváb esküvőn, azok füstölt oldalast meg paradicsomot is tettek bele, nem ízlettAbban egyezünk, hogy az én anyukám is somogyi, Somogyaszalón született
apukám pedig alföldi, kecskeméti, de Pécsen nevelkedettHozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.
-
npera
addikt
válasz Gabibácsi #54314 üzenetére
Én negyedrész német és magyar vagyok. Anyám kaposvári, apám pedig Mezőkövesdről. Nagyszülők félig németek.
Asszony félig szlovák és magyar családból származik. Dombiratosról anyai ágon. Apai ágon pedig Salgótarján környéke.
Jó mix?
A főzési stílusom pedig páneurópai, keverek mindent mindennel...
-
A. Crowley
tag
" az állami EÜ rendszerek nem fognak túlterhelődni akkor sem, ha mindenki egyszerre lesz beteg, pár napon belül"
Na ja, akkor miért kell tapsolni mindennap 8kor az erőfeszítésekért?
Vagy spec alapból túlterheltek, mert nem gondolnám, hogy ez a bevallott 200akárhány fertőzött megfektetné az egészségügyet. Vagy nem 200akárhány fertőzött van. -
npera
addikt
válasz JonesC #54312 üzenetére
Egyszer karácsony este így vásároltam sűrített paradicsomot a töltött káposztához. A helyi bolt már bezárt, el kellett bringáznom jégesőben egy közeli gettó kisboltjához (ahol laktam korábban), aztán már engedték le a rácsot, amikor berohantam még éppen. Nem kellett így a földön gurulni, de már erősen hujahujázott a személyzet, hogy rohanjak mint állat...
Jó volt....
-
eattila
őstag
Én tegnap 5 után mentem Aldiba itt. Nem voltak sokan. A lisztes részen csak átrohantam, ott láttam hiányt. Tojásból sem volt sok. A csirkehúsokat nem néztem, de hal, kacsa/liba/pulyka cuccok és sertés az volt.
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
Sipi-
őstag
Heti bevásárlás megvolt, odamentem nyitásra a Lidl-höz. Többen is úgy gondolták, hogy jó ötlet nyitásra a boltba menni
De volt minden, húsok, olaj, tojás, azthiszem liszt is. WC papír is volt, de élesztő nemhttps://www.ferfiakonyhaban.hu
-
Gabibácsi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest