-
IT café
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Van egy selejtes XLS dokumentumom ami nem nyílik meg rendesen. Azt helyre lehet állítani valahogy? Így nyitja meg a Libreoffice. [link] Gondolom Microsoft-nak se megy.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
olivera88
veterán
Hogyan lehet összeadni nem egész számokat Excelben, egymás melleti sorokban. Ha így van beírva nem tud mit kezdeni vele 200.30 + 320.50 akkor nem tusja kiszámolni. rácsnév? jön ki eredménynek
Libreofficenál szinten ugyanez van.
Ezeket kellene összeadni.
[link][ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
olivera88
veterán
válasz Delila_1 #27750 üzenetére
Vagyis az oszlopokra gondoltam na. De közben találtam megoldást, leformáztam pénznemre az összegeket így már össze tudja adni. Erre gondoltál te is nem, mármint h oszlopokat akarom összeadni.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Hogy kell ki listázni excelben h mondjuk egy oszlopban csak azokat mutassa ahol tobb mint 0 a mennyiseg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest